Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarissss

do jakiego dr isc w CORFAMED we Wrocławiu? kto wie,wejdzcie i pomozcie

Polecane posty

Gość solarissss

hej jak wyzej chce isc sie zbadac ( cytologia, usg dopochwowe, usg piersi ) i porozmawiac o tabletkach, biore juz 2 lata i nie wiem czy musze robic przerwe? Jak znacie jakis fajnych lekarzy w corfamed, najlepeij pania dr, to piszxcie. polećcie mi kogos i ile orientacyjnie chociaz moze kosztowac to, co ja chce zrobic tam. dzieki papa

Solarisss, o Corfamedzie i tamtejszych lekarzach jest osobny wątek, a pojedyczne informacje pojawiają się również w tematach o innych wrocławskich ginekologach. Cena wizyty - 70 zł dopołudniowa/80 zł po południu i w soboty. W cenie jest USG przezpochwowe. Cytologia 20 zł. Ile kosztuje USG piersi - nie pamiętam, robię gdzie indziej, szczegółowy cennik masz na: www.corfamed.pl Lekarze (panowie): dr Bielicki, dr Mazurec, dr Barcikowski, dr Maślak. W sumie wszyscy polecani (ja jestem pacjentką dra Bielickiego). O paniach mniej mogę powiedzieć, bo z z założenia nie uznaję ginekolożek, ale słyszałam, że dużym uznaniem cieszą się dr Kotkowska i dr Zabielska. Na tych wątkach, o których Ci wspomniałam, wypowiadały się dziewczyny, które są pacjentkami tych lekarek, one powiedzą Ci więcej.