Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy

najlepsza ksiazka dla mezczyzny kto chce ?

Polecane posty

Seksowna > problem w tym, że jak facet zna się na rzeczy to nie rozpoznasz. Bo zazwyczaj mistrzami w tego typu podrywie są niczym nie wyróżniający się faceci, a już na pewno żadni przystojniacy.

nie da sie kazdy taki jest... starsi mezczyzni podobaja sie kobieta tylko i dlatego iz maja lepiej wycwiczona sztuke uwodzenia.. a na koncu ksiazki jest taki cytat ,,Nigdy nie krzywdzę kobiet... sprawiam im rozkosz. Największą rozkosz jakiej kiedykolwiek doświadczą\".

Gość a ja tez moge
te tajemnice uwodzenia dostac? ;) finkelstein@o2.pl

ja też powiem że pierwszy poradnik jest ok prosto przejrzyście napisany łatwo wprowadzić w życie :) nawet bardzo :) drugi to już za dużo filozofia ale i tak praktyka, dlatego warto sie zapoznać z drugim poradnikiem

To mam pozwolić sie podrywać tylko przystojniakom??? ;) Ale dla mnie maprawde wygląd nie jest najważniejszy...

jako wrodzony sceptyk :) scenę z kursu z ukrytą kamerą potraktował bym jak typowy chwyt marketingowy. \"O popatrz jakiś świetny kurs kupiłeś\" Panienka dostaje 200$ i wszyscy są szczęśliwi.

seksowna musisz znalesc faceta ktory nauczyl sie jak nikt wplywac na kobiety i nie stracil glowy aby wykorzystywac to czego sie nauczyl..

Gość czy ja moge dostac
aniia_1984@wp.pl

To nie jest chyba możliwe... zanim facet przez ćwiczenia dojdzie do wprawy to już sie od tego uzależni...

W jaki sposób i dlaczego kobiety nas „testują\"? Czy dzwoniąc kiedykolwiek do niej, żeby umówić się na randkę, usłyszałeś: „Piątek wieczorem? Jasne. Zadzwoń do mnie w piątek, to o tym porozmawiamy... \"? Czy kiedykolwiek usłyszałeś pytanie „Jesteś kobieciarzem?\" Czy kobieta postawiła Cię kiedyś przed śmiesznym i głupim wyzwaniem? Czy zdarzyło się, żeby ona zadzwoniła pięć minut przed umówionym spotkaniem i odwołała je? 22 Czy „strzelała focha\" i siedziała naburmuszona, bo coś poszło nie po jej myśli? Zapewne doświadczyłeś przynajmniej jednej z powyższych sytuacji. Zastanawiałeś się pewnie wtedy: „O co jej chodzi? Dlaczego ona się tak zachowuje?\". Odpowiadam: dlatego, że w ten sposób Ciebie testuje. W pewnym momencie znajomości kobieta sprawdza, jaką ma władzę w tym związku. Paradoks „testowania\" polega na tym, że będziesz starał się robić wszystko tak, jak będzie Ci się wydawało, że ona chce... i właśnie takie zachowanie oznacza „zawalenie\" testu. O co w takim razie chodzi w tym całym testowaniu? Każda kobieta ma swój typ mężczyzny, który jej się podoba. Te atrakcyjne zazwyczaj preferują silnych mężczyzn. Nie chodzi tu o siłę fizyczną, (chociaż to może być dodatkowym atutem), lecz o mężczyzn silnych charakterem i osobowością. I tak, kobiety testują nas, ponieważ szybko chcą się dowiedzieć z kim mają do czynienia. Nie oczekują, że mężczyzna będzie otwarcie mówił o swoich wadach i zaletach. Spójrzmy prawdzie w oczy, my faceci lubimy się przechwalać, ale jak przyjdzie co do czego, wychodzi przysłowiowe szydło z worka. Testowanie przybiera wiele różnych form np.: - odwołuje spotkanie kilka minut przed lub w ogóle nie przychodzi; - prosi Cię o jakieś przysługi lub wymaga prezentów; - przyjmuje postawę roszczeniową, próbuje Tobą manipulować lub obraża się bez powodu, aby zobaczyć jak zareagujesz; - mówi, abyś zmienił swoje zachowanie;

Gość Facet taki tam
to ja też poproszę o poradnik

Gość czerwoniutkaaa
Poproszę!!!

andyx dobrze prawisz :) tylko jest różnica ty chciałbyś sie otworzyć a tu rybka tak trzeba do końca \\wejdzie w krew :)

no jest jeszcze drugi problem ze to wszystko jest bardzo czaso i energo chlonne.. a my musimy myslec o tym jak poradzic sobie w zyciu praca dom itd. a co do tego co Ty pisales to z czasem pewnie robiac to tak dlugo staje sie dla ciebie to tak naturalne ze sie zmieniasz.. ale czy wtedy pozostanie sie wiernym czy raczej ruszy naprzod polowac dalej...

ale co my za to mozemy to jacy sa mezczyzni zalezy od tego jakie sa wymagania kobiet.. teraz slyszy sie ze nie ma juz takich mezczyzn jak kiedys.. ale w rzeczywistosci zmienily sie kobiety i ich wymagania..

Gość laaaaaaaal
mi nei czeba 🖐️

wiesz jak jest myśliwy dostosuję sie do warunków .... :) takie czasy, ale uwierz :)mi bo wiem po swoim przykładzie że mam czasami jazdy jest dobrze :)

no nie wiem andyx jak sie zakochasz bez wzajm. to będziesz szukał porad :)

i dlatego pierwsza zasada mezczyzny powinno byc nigdy nie zakochuj sie jako pierwszy... jak mezczyzna zakocha sie pierwszy to juz przegrana sprawa..