Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się....

9tc - wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość zastanawiam się....

9 tydzień to nie za późno na wizytę u ginekologa? Byłam u gin w 7 tc licząc od ostatniej @ i powiedziała że to wczesna ciąża i na wszystko mamy czas. Dopiero 3 lipca, a to jest już 9tc, przepisze mi skierowania na badania. Co myślicie o tym??

Gość shemsi
wg mnie to nie za szybko jezeli bylas panstwowo to wlasnie wtedy kieruja na 1 wizyte, u mnie bylo tak ze w 9 tyg wizyta a ze usg nie mial w gabinecie to jeszcze ponad tydzien czekalam na usg....

Gość zastanawiam się....
No właśnie byłam państwowo i chyba gin też nie ma usg, więc pewnie na to będę musiała dłużej poczekać:(

Gość chodzę prywatnie ale kiedyś
będąc u państwowego miał on też usg w gabinecie;)

Gość chodzę prywatnie ale kiedyś
nie ma więc reguły,że jak państwowy to nie ma usg,wszystko zależy od wyposazenia gabinetu.Wielu lekarzy jets jednocześnie pryw.i państ.(np.do 15-tej przyjmuje pań.a potem pryw.)Wszystkie wizyty w tym samym gabinecie,z tym samym wyposażeniem:-)

Gość zastanawiam się....
Nawet nie chodzi mi tak bardzo o usg, bo ono jest zalecane10-12 tc, więc jestem spokojna. Ale te badania to mogła mi już wypisać?

Gość zastanawiam się....
Dziewczyny piszcie jak to z wami było?

Gość 2 tyg od małpy

Ja byłam w 5 tygodniu ciąży (wg moich obliczeń) i lekarz kazał mi zrobić badania i przyjść za trzy tygodnie!!! jeszcze mi wtedy nie potwierdził że to ciąża. Wybrałam się więc do innego lekarza ale też musiałam dlugo czekać. W 13 tygodniu ciązy poroniłam, nie miałam jeszcze żadnego usg, karta ciązy też nie założona i zastanawiam się czy to czasem nie wina tych lekarzy którzy tyle zwlekali z badaniami i przyjęciem mnie. Aha byłam tez państwowo ma się rozumieć!