Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

wzrosttttttttt

Polecane posty

mam 15 lat, 161cm wzrost to mój największy kompleks, chciałabym miec 170cm, długie nogi.... itp itd. Rok temu miałam 158cm, moja mama ma 167cm, tata 177cm, zawsze było tak ze kolejle pokolenia kobiet były wyzsze od poprzednich, kiedy ja urosnęęę?! czuje sie jak kurdupel przy koleżankach:/ jak myślicie ile urosnę przez wakacje???

Gość Niska na100lata
Też mam problem ze wzrostem...Jestem w twoim wieku , a mam 166,5 cm.A chcę mieć 174! Moja mama ma 161 , Tata 183 ,a siostra 174... Też chcę urosnąć! A jak wcześnie zaczęłaś dojrzewać? Tzn. Ile miałaś lat gdy dostałąs pierwszego okresu?

Gość Niska na100lata
Bo jeżeli dojrzewałaś później to możesz urosnąć...

Gość dont worry by happy
ja mam 162, moja mama 164, a tata 185 i na pewno już nie urosnę. A Ty myślę, że max 2 cm w wakacje

Gość 759
To pewnie dlatego, ze nie jestes grzeczna dziewczynka :o Tylko one sa wysokie 🖐️

Gość Ze wzrostem nigdy
nie wiadomo ekspertko! Może urosnąć więcej! Myślę,że minimum 3cm...

Gość Ze wzrostem nigdy
A ja w lutym 2006! Więc mamy podobną sytuację ! Hehe! Może założymy sobie klubik "Chcących urosnąć"?Będziemy mierzyć się co jakiś czas i zapisywać postępy:) Co ty na to?

Gość Niska na100lata
To jak? Zakładamy w tym topicu klub?

Gość wyższa
a ja mam 172,5 !:D i czuje sie z tym zle , chciałabym byc troche nizsza, jak ubiore szpilki to czuje sie wyzsza od wszystkich wiec ciagle chodze na płaskim:( moge wam oddac z 6 cm , kto chce?:P

Gość lolla
ja tez moge oddac wam z 5 cm... mam 173 cm. ktos chce? ;)

Gość lolla
no takie marzenie to to nie jest... wyobraz sobie jeszcze taki obcas 8cm.. i z facetami tez mniejszy wybór ;)

Gość ale co nas to obchodzi
w tym wieku mialem 154cm :classic_cool:

Gość Niska na100lata
Hej blond_lady! To zakładamy klub :)! Ale w tym topicu ,czy założymy do tego specjalny?

Gość BeznadziejnaOsobaWSumieWesoła
urośniecie jeszcze góra do 5 cm :P

Gość Aniusia21
kwestia dojrzewania ja mam 15 lat i 172 cm wzrostu, moi rodzice nie sa zbyt wysocy

Gość lol lol lol
zjedz sobie nesquika i urośniesz ja nie mogę jakie ludzie mająś problemy jeszcze napewno urośniesz i bedziesz tego żałować bo będziesz jak wieżba czym tu się martwić jeszcze dobrze nie dojrzałaś i już myślisz że co tak idrazu bach i 2m będziesz mieć

Gość *Dominika*
dziewczyny czym wy sie przejmujecie. pewnie i tak jeszcze urosniecie a jak nie to wraz z dojrzewaniem sylwetka wam sie zmieni i was jakby "wyciagnie" ja mam 19 lat i 158 i to moze byc dołujące bo ja juz nie urosne

Gość a ja za to mam
21 lat i 160 cm wzrostu i wiecie ci, na prawe jest się z czego cieszyć, bo bez problemu zakładam buty na obcasie a faceci i tak są ode mnie wyżsi. A Wy marnujecie czas na czekanie aż urośniecie, urośniecie to fajnie, nie urośniecie to trudno, ale moze tak lepiej zająć się czymś bardziej pozytecznym niż mierzenie się co chwila? Bo wzrost to moze i wy mieć będziecie, ale w głowie będzie pusto i na co Wam wtedy wzrost?

Gość no weź
Ja mam lat 19 i 168cm. Z miłą chęcią oddałabym komuś ze 3cm :)

Gość MoDeLkA-19
a ja sie ciesze ze mam 173 ale nie mialabym nic przeciwko 175 :D:D:D im modelka wyzsza tym lepiej hehhe

Gość upupuuuu
hehe z tym lozkiem tortur to tez mialam takie fazy ze myslalam o tym :P

Gość a c....

Gość Tak_czy_siak
ja mam 153 od paru ładnych lat. ;]

Blond_Lady czym Ty sie przejmujesz?:) Ja mam 178cm i 17 lat. I co? Obcasów zero, długie nogi nie pozwalają nawet, by spotykać się z wieksząścią fajnych, ale niskich chłopców. Wyobraź sobie dopeiro jaki ja mam czasem kompleks! Fakt, np na wakacjach uwielbiam te swoje kilka centymetrów za dużo, ale w wiekszosći jest to dla mnie tylko przeszkoda.... Nie martw się kochana, niższemu lepiej;)

dziewczyny nie osłabiajcie mnie! przeciez wzrost ponad 160 cm jest sredni a nie niski!!! ja mam 150 cm i na 100% nie urosne i bardzo sie z tego ciesze. myslicie ze jak urosniecie to bedziecie bardziej atrakcyjne czy jak? atrakcyjnosc dziewczyny akurat nie zalezy od wzrostu więc nie rozumiem po co chcecie rosnąć.ja zawsze moge zalozyc obcasy i nawet wtedy jestem nizsza od kazdego faceta, bo mam w obcasach góra 157cm. po co mialby mi byc wyzszy wzrost? po co mialabym patrzec na facetów z góry? czuje sie atrakcyjna. wysoki wzrost naprawde nie jest do tego potrzebny.

Gość ja kocham moje 155 cm
jestem szczupła waże 41 kilo i dosłownie jestem noszona przez mojego faceta! a jak taka dziewczyna ma te 170 cm i wazy 60 kilo to współczuje ich facetom bo musza miec niezła siłe...