Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genów....szukam

genealogia

Polecane posty

Gość genów....szukam

Dzień doberek a raczej dobry wieczorek wszystkim. Od jakiegoś już czasu poszukuję swoich korzeni, pokusiłam się o sporządzenie drzewa genealogicznego swojej rodzinki i....utknęłam. Wiem, że są specjalnie do tego przeznaczone strony internetowe, ale tam pojawiają się jedynie osoby zainteresowane tym tematem. Dlatego pomyślałam, że może poproszę was o pomoc, tutaj na kafe. Spotyka się tutaj masa ludzi i istnieje prawdopodobieństwo, że niektórzy z Was będą mieli jakieś informacje o rodzinie, której poszukuję. Zanim podam więcej danych proszę odpowiedzcie, czy bylibyście zainteresowani. Nie chcę zajmować nikomu czasu, jeśli nie jesteście zainteresowani, proszę o szczerą odpowiedź.

Gość bulla
ja od jakiegos czasu tez nalgoowo poszukuje swoich korzeni, wertuje stare ksiegi rodzinnej parafii. z checia pomoge :)

Gość genów....szukam
To miło, może będę mogła się odwdzięczyć:-) Jaki skutek do tej pory?

Gość Nie - karana
Mnie interesuje wszystko, co dotyczy nazwiska WIENCELEWSKI i, co można oczywiście sprawdzić, żadne blefy.....Teraz muszę znikać, ale będę tu jutro. Całusy dla wszystkich

Gość genów....szukam
Archiwum państwowe....zaraz poszperam. DZiekuję za podpowiedź

Gość genów....szukam
Nie - karana, to ja.....:-) Proponowałam temat na psychologię na innym temacie forum i zmieniłam nick....sorry, muszę się zarejestrować, nie będzie problemów

Gość marzena1456789
ja szukam wszystkiego o nazwisku Hendel ,jakby ktos cos wiedzial to prosze o wiadomości tutaj albo na email marzena.trzcinska@neostrada.pl Będę wdzieczna :)

Sugeruje wybrac sie do archiwum panstwowego wlasciwego terytorialnie (do zamieszkania rodziny). Od tego nalezy chyba zaczac.

Gość genów....szukam
Obawiam się, że takie archiwum jest dość daleko a ja nie mam na to czasu, ale nie ma problemu nie do rozwiązania, zamierzam rozsyłać listy po urzędach, instytucjach, kościołach....będzie fajnie:-) Gdyby jednak ktoś coś wiedział, to oczekuję na odpowiedzi. Pozdrawiam raz jeszczę i dziękuję......

Gość bulla
niestety nie znam nikogo o podanym nazwisku u mnie na razie marnie bo okazuje sie, ze ksieza nie prowadza swoich ksiag jak trzeba i utknelm na kilku ciotkach i prapradziadkach