Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapelusik

czy spirulina dziala na celulitis i na przemiane materii?

Polecane posty

Gość kapelusik

Gość naprawde nikt nie wie

ja o spirulinie dowiedziałam się w sklepie zielarskim gdy zapytałam o coś na cellulit. Ekspedientka od razu poleciła spirulinę dodała przy tym, że na opakowaniu i w opisie leku nie jest napisane, że działa bezpośrednio na cellulit, ale czytałam o S w necie i mogę Ci powiedzieć, ze wpływa korzystnie na przemiane materii oraz rozbija tłuszcz w tkankach podskórnych a więc- redukuje grudki pomarańczowe ;) Biorę Spirulinę 3 dzień ;) Pozdrawiam ;) Aha... na którymś z forum kafeterianka napisałą, że schudła 8kg :)

Gość buahahahahahahhaahahah
magnolcia tępa locho a nie widzisz ze odpowiadasz na topiku z 2007 roku???? a co do schudnięcia to jest tylko jeden sposób - MNIEJ ŻREC!!!!!

ja o spirulinie dowiedziałam się w sklepie zielarskim gdy zapytałam o coś na cellulit. Ekspedientka od razu poleciła spirulinę dodała przy tym, że na opakowaniu i w opisie leku nie jest napisane, że działa bezpośrednio na cellulit, ale czytałam o S w necie i mogę Ci powiedzieć, ze wpływa korzystnie na przemiane materii oraz rozbija tłuszcz w tkankach podskórnych a więc- redukuje grudki pomarańczowe ;) Biorę Spirulinę 3 dzień ;) Pozdrawiam ;) Aha... na którymś z forum kafeterianka napisałą, że schudła 8kg :)

wysłałam niechcący drugi raz1 A co do daty. Wiem, że jest z 2007, ale pomyslałam, że to wazny element działania Spiruliny więc może przyda się komuś innemu. Czy to źle? ;)

poza tym... co do schudnięcia, zgadzam się. trzeba ograniczać jedzenie... ale na cellulit samo niejedzenie nie pomoże.