Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co wy byście zrobili

Co mam zrobic

Polecane posty

Witam Mój problem może wydac się śmieszny ale prosze o porade Niedawno skończylem szkołe i zacząłem szuakć firmy która przyjełaby mnie na staż (jestem technikiem informatykiem) napisałem do jednej firmy czy nie przyjeliby mnie na staz szef tej firmy odpisał do mnie ale po kilku mailach kontakt sie urwał nie dostałem już żadnej odpowiedzi, ostatnia w środę. Dzisiaj znalazłem ofertę pracy własnie z tej firmy, czyli jednak potrzebują pracowników. I teraz moje pyatnie brzmi następująco czy stosowne będzie jezli poszedłbym jutro do tej firmy i pogadał z tym szefem o moim stazu pokazał świadectwo na koniec szkoły, podziękowania szkoły za wkład włożony w serwis szkolnych komputerów i opinię z praktyk Co myślicie ?? Jestem troche nieśmiały i wacham się czy iść

Gość Dzon z Nawarony
Stary, zmykaj za granice. Po co masz sie plaszczyc za marne 1500zl jak za granica na start dostajesz 6000-7000!!!!!!!!

Na stazu płszczyłbym się za równowartość zasiłku dla bezrobotnych ale jestem na to gotów. Właśnie nie wiem czy to by była rozmowa kwalifikacyjna, nasza wymiana maili wyglądała tak za wysłałem zapytanie o możliwość odbycia stażu, w odpowiedzi dostałem zapytanie o moje umiejętności, i potem jeszcze jednego maila czy jestem z miasta gdzie jest ta firma i koniec więcej braki maili. A dzisiaj znalazłem ofertę że szukają pracownika, co myślicie iść bardzo mi zalezy żeby zacząć pracować, ale nie wiem dlaczego ale boje się tam iść :(

Gość heem
idź kiedys musi być ten 1 raz! najwyżej Cie nie przyjma przecież Cie tam nie zjedzą :P

Gość Dzon z Nawarony
Traci dume, jak zacznie pracowac za kilkaset zlotych to juz nigdy sie z tego nie podniesie. Bedzie pesymista niewierzacym we wlasna wartosc i kazdy pracodawca bedzie go wyzyskiwal. Startuj za granice, dostaniesz dobre zarobki, bedzie Cie stac na wszystko i bedziesz mial poczucie wlasnej wartosci!!!

Dzon z Nawarony --> może masz racje ale ja nie mam praktycznie żadnego doswiadczenia zawodowego no nie licząc dwóch miesięcy praktyk. A żeby wyjechać za granice musiałbym bardziej podszkolić angielski, i nie wiem jak mam traktować brak odpowiedzi tego pana czy tak że nie chce mnie przyjąć, czy może olał kolesia który nie ruszy nawet 4 liter żeby się do niego pofatygować bo w sumnie mieszkam niedaleko

Gość B9
wyslij CV jako odpowiedz na to ogloszenie. Nie na staz, ale normalnie na etat. Chyba, ze w ogloszeniu jest zaznaczone, ze szukaja osob TYLKO na staz.