Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty - blachara

Tipsiary sa wsrod nas

Polecane posty

Gość Anty - blachara

A podobno nikt nie lubi tandety

Gość Anty - blachara
Tandete, tleniony blond, rozowe kozaki nawet latem i tzn sloneczko, czyli spalona solarium, polujaca na gosci w czarnym bmw

Gość plastic surgery
to co wszytcy: plastikowe szpony dłuższe niż 1cm poza opuszek palca. z brokatami i innymi gównami poprzyklejanymi.. paskudztwo:o

Gość jestem podobnego
zdania

Gość YBY
Macie jakieś kompleksy ?:)

Gość YBY
Jak komuś się nie podoba to nie trzeba zadawać się z takimi, nie trzeba nawet patrzeć... a wy mówicie o nich z taką nienawiścią i zazdrością. Co was tak boli ? Brak kasy na dbanie o siebie? Brak urody ?

mam blond włosy mam czasem tipsy lubie różowy i chodze na solke a i mam kolegów co mają bmw no i co niby jestem blachara ta pfff śmieszne nie moja wina ze mój kolega ma bmw ale nie worze sie z nim pfffff mam chłopaka bez samochodu i co jestem blachara tipsiarra

Gość YBY
Natasha, nie trzeba zwracać uwagi na zakompleksione szare myszki :)

Gość ło jedy
wszystkie jesteście siebie warte, gupie babole

Gość plastic surgery
ja mam własne paznokcie lepsze niż niektóre z tipsami (długie i twarde, nie łamią się etc - tak z natury) i do tipsów nie mam nic - gdy wyglądają naturalnie. powtapiane badziewia i długość 4cm wygląda obleśnie i niehigienicznie i bleee czego mam zazdrościć? że ktoś na siłę chce się "upiększać" a się nieumiejętnie oszpeca..phi

Gość YBY
Natasha - kto wie czy mają swoje życie :) może szkola, praca i dom. żadnych znajomych, facetów... stąd to zainteresowanie co jadzis ma dziś na paznokciach.

Gość hahhahahah
tak sobie mów:) nie każdy ma tak nudne życie że musi co tydzień godzinę-dwie u tipserki siedzieć bo umarłby z nudów:D na przykład współczuć nalezy wam, braku gustu oraz smaku.. ale podobno się wyrasta z tego, kiedys..

Gość YBY
Ja jakoś nie krzycze,że wkurzają mnie zaniedbane mysze tylko wam coś przeszkadza :) żalosne zakompleksione dziewczynki :) papa

Gość bez_majtkuuuff
A co wam tipsiary przeszkadzają? Ja tam jestem naturall, raczej nieopalona, standardowo bez makijażu, kolor włosów też niezmieniany, czyli mój własny. Do szarej myszki mi daleko jednak ;) A do tipsiar nic nie mam. SKoro im tak wygodnie, skoro im się to podoba i dobrze się czują, to dlaczego mi miałoby to nie pasować??? Ech... czasami mam wrażenie, że problemy takie mają dziweczyny, które są po prostu zazdrosne. I tyle...

Gość stylista fryzjer
YBY Ale Ty nie jestes zadbana. Zadbane kobiety sa seksowne i eleganckie . A Ty co najwyzej jestes wulgarnie wyzywajaca. Mini spodniczka, biale stringi i koszulka nad pepek nie sa symbolem dobrego gustu. Sa symbolem wiesniactwa. To ze masz tipsy i zjebane poczucie estetyki nie znaczy ze powinnas sie z nim obchodzic.Ale co ja wiem...Ty pewnie masz racje:)

Gość bez_majtkuuuff
STylisto, każdy ma swoje poczucie estetyki, seksowności i elegancji, więc dlaczego akurat Twoje miałoby być niezaprzeczalnie poprawne? ;) Żyjcie, i dajcie żyć innym :D

Gość plastic surgery
stylista --> dokładnie :) ale przecież my szare mysze musimy zazdroscić nawet platiku na paznokciach.. hehhe dla mnie szare myszy to te, które silą się na bycie "atrakcyjnymi" tanimi sposobami.. cóż, nie każdy jest ładny i atrakcyjny z natury, niektórzy się muszą tuningować :) dziękuję matce naturze z tego miejsca że jestem w tej pierwszej grupie

Gość no weź
No tak, tez nie lubię tych babek. Samym wyglądem krzyczą na ulicy: "Bierz mnie tu i teraz i RŻNIJ!" Ja stawiam na schludność, czystość, prostotę, ale i elegancje, a trochę większy dekolt tylko dla mojego faceta :)

Gość bez_majtkuuuff
Ale dlaczego wam przeszkadza to, że sa wyzywające? Pzeciez to nie wy tak wyglądacie. Zazdrościcie?? Wytłumaczcie.

Gość no weź
Ja się za nie wstydzę, szpecą ulice, wieje od nich ciuchami z targowych kartonów. A można kupić tyle ładnych ubrań w dobrych sklepach z promocjami. Grunt to dobrac odpowiedni rozmiar, wiele "kobiet" na z tym problem :O

Gość plastic surgery
zazdrość? uważasz że prostytutkom stojącym przy autostradzie też ktoś zazdrości ze tam stoją i wyglądają tanio (może ty)? we mnie to wzbudza niesmak, takie bezguścia które uważjaą się za atrakcyjne. i to że mi się nie podobają, bo nie lubię takiej "taniości" znaczy że zazdroszczę? laska zastanów się.. naturalne frencze na tipsach są ok, ale kolorowe badziewia i pięć cm długości wygląda tanio

ja to niektórych nie rozumiem ze chodze na solke czasem mam tipsy z brokatem i blond włosy(niedługo zmieniam na brąz =) ) to nic nie oznacza !!wyglądam nie przesadnie naprawde a nawet jakbym wyglądała dla kogos jak malowana lala to mam wytłumaczenie he ze mam juz taka urode lalki barbie szczupła wysoka blond i śliczniutka(jak sadza inni) i nic na to nie poradze heh ja tam sie dobrze z tym czuje i lubie lalki barbie he

Gość a przecinki gdzie
?:O

Gość bez_majtkuuuff
"Niech się wstydzi ten kto robi, nie ten kto widzi" - stare porzekadło tak mówi. I tego się należy trzymać. Jeżli im tak dobrze, to cieszyć się tylko trzeba. Każdy się inaczej odnajduje w świecie.

Gość stylista fryzjer
No tak one sie odnalazly bezproblemowo. W koncu na dnie tez ktos musi byc:)

Gość bez_majtkuuuff
Na dnie? Tolerancji i kultury więcej. Odrobinę choć. Bardziej żenujące są prostackie naskakiwania na kogoś i ocenianie czyjegoś wyglądu, niż 5 cm-rowe tipsy, naprawdę.

Gość stylista fryzjer
Owszem, masz racje. Jestem malo tolerancyjny. Popieram aborcje, homoseksualizm, eutanazje. Jestem w stanie zrozumiec wszystkie innosci. Nawet takie tepe lalki barbie. NIe mowie ze maja inaczej wygladac. Nie kaze im sie schowac pod ziemie. Tylko sa pewne granice ktorych ludzie z poczuciem gustu nigdy nie przekraczaja. A sa tacy ktorzy z przekraczania tych granic sa dumni. I jeszcze jedno- powiedz mi czemu w dobrych , stylowych sklepach (i nie chodzi mi o markowe! typu Big Star, Orsay etc) nie ma takich ubran w jakich chodza te kobiety? Czemu prawdziwi znani stylisci nie produkuja takich wiesniackich ubran? Bo nie sadze ze jedynym powodem jest tu przeoczenie

Gość bez_majtkuuuff
Stylisto, naprawdę w każdym sklepie można znaleźć coś w tym stylu. Róże, słodkości, obcisłe bluzeczki są wszędzie. Kwestia tylko odpowiedniego zestawienia ich z resztą garderoby. Skoro twierdzisz, żeś tolerancyjny, to wyluzuj. Rozumiem, że mogą nie podobać CI się ich paznokcie, czy sposób ubierania się, ale to nie dyskwalifikuje ich jako ludzi, prawda?