Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hannah87

kto dobrze zna Gdańsk, pomózcie proszę!

Polecane posty

Proszę, napiszcie, jakim autobusem najlepiej dojechać z Dworca PKS najbliżej ulicy Chlebnickiej. Dodam, że będę nim jechać w niedzielę ok. 18, więc musi mieć w miarę dobrą częstotliwość.

Gość stylista fryzjer
Taksowka

Gość zle ............
nie dojedziesz tam zadnym autobusem

Gość zle ............
tylko na piechte, to starówka tam autobusy nie jeżdzą 10 min i z dworca będziesz na miejscu

zaznaczam, że proszę o odpowiedzi na poziomie zwykłej ludzkiej życzliwości. Nie stać mnie na taksówkę, dlatego pytam o autobus. Poza tym będę mieć bardzo ciężkie bagaże, więc muszę czymś podjechać. Czym najbliżej. A jeśli na pieszo, to jakimi ulicami? Widzę, ze tu sami kulturalni siedzą. W końcu to polskie forum

Gość zle ............
dostałaś dwie prawidłowe odpowiedzi albo taksówka albo na piechotę........innej opcji nie ma a jak ci sie odpowiedzi polaków nie podobają to pytaj obcokrajowców.........napewno wiedzą lepiej:O

Gość możesz sobie jechac autobusem
ale i tak nie dojedziesz... tylko na piechotę iść w kierunku starówki- prosta droga i znajdź jakiegoś frajera to Ci poniesie bagaże, albo weź kogoś z dworca (przy Maku zawsze stoją) daj 5 zł na wino, to nie dość, że wezma bagaże to jeszcze i Ciebie :)

Gość zle ............
w necie siedzisz to nie możesz sobie na mape spojrzeć, tak trudno ruszyć trochę mózgownicą?

Gość możesz sobie jechac autobusem
zgadzam się... Możesz wejść np. na http://www.trojmiasto.pl Kliknąć na mapę i sama zobaczysz, skoro odpowiedzi kafeteriuszy Cię nie zadowalają.

właśnie takich odpowiedzi się spodziewałam. To nasza cecha narodowa. Własnie dlatego ze mi się nie podobają, trzeba jeszcze gorzej obsmarować? Dzięki jeszcze raz. Na pomarańczowo macie odwagę:D

Gość rozbawiacie mnie
No dobrze. Wszyscy robią Cię w jajo, oczywiście kursują tam autobusy. Wsiądź w 124, potem na trzy przystanki przesiadka w 199 i jesteś na miejscu. :D

Gość zle ............
rozbawiacie mnie- eeee wszystko popsułaś/eś a mogło być tak wesoło :D..........pochodziła by trochę to moze i by pokory nabrała

Gość rozbawiacie mnie
zle ............ - widzę, że nie jesteś z Gdańska. :D Ci co są z gdańska by mnie tak nie ocenili. :D

pokory? dla kogo? sami sobie wystawiacie świadectwo... widzę, że tu każda prośba o pomoc jest okazją do grubiańskich żartów. Brawo!

Daj se siana dziewczyno. Skoro się spodziewałaś takich odpowiedzi, to po jakiego grzyba zakładasz temat. rozbawiacie mnie- masz rację! Możesz jeszcze iść na tramwaj 2, 4, 8, 12 dojedź na zaspę, brzeźno czy nowego portu, potem w busa 124, 127 lub 199 dojedź do wrzeszcza, pójdź na SKM kierunek: Gdańsk Główny i jesteś na miejscu: dworzec PKS wita :D

Gość zle ............
no dobra.........sory.......forumowicze Ci już podali numery autobusów, przyjemnej podróży:D