Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

astic

jesli ktos wie co to jest to naprawde jest dobry

Polecane posty

piosenka ze slowami \"...never say goodbye ..... please don\'t cry....\" i na pewno nie jest to bon jovi ani nic innego takiego. to bardzo wolna i cichutka pioseneczka

Gość a ja sie tak tylko pytam
pewnie Fergie big girls don't cry

Gość stylista fryzjer
www.lyricsdownload.com/kyprios-never-say-goodbye-lyrics.html

Gość jacekl9821

Gość Tally
Guns´nd Roses "Don´t Cry"

Gość jijiooiQA9q0p9
hold me now, it is hard to be to say i am sorry....

moze o to ci chodzi?? Christian Walz » Missin you ?? Missin you like Missin you like crazy Wish you were here right by my side Missin you like Missin you like crazy Can’t let you go My heart wont lie Now please don’t cry I’m not gonna let it die You are the one You are the one I never will say goodbye You are the one You are the one Never will say goodbye Kissin you like Kissin you like crazy You got me right here with a smile Kissin you like Kissin you like crazy Remember all of our desires Oh please dont cry, I’m not gonna let it die You are the one You are the one I Never will say goodbye You are the one You are the one I never will say goodbye x3 Now you’re away and we have spent so little time You gotta show me just enough to make you mine You think you make it up with roses and some wine Don’t worry babe, i know you You are the one You are the one

--> zaden nick nie wchodzi nie bo to jest nowsze a tamto bedzie z jakis lat 80-tych, moze 90-tych

A-Ha Manhattan skyline We sit and watch umbrellas fly I\'m trying to keep my newspaper dry I hear myself say, \'My boat\'s leaving now\' ...so we shake hands and cry Now I must wave goodbye Wave goodbye You know I don\'t want to cry again I don\'t want to cry again Don\'t want to say goodbye I don\'t want to cry again I don\'t want to run away Don\'t want to race this pain I\'ll never see your face again Oh but how How can you say that I didn\'t try... You see things in the depths of my eyes that my love\'s run dry No... We leave to their goodbyes I\'ve come to depend on the look in their eyes My blood\'s sweet for pain The wind and the rain bring back words of a song And they say: wave goodbye Wave goodbye But you know I don\'t want to fall again Don\'t want to know this pain Don\'t want another friend Don\'t want to try again Don\'t want to see you hurt Don\'t let me see you hurt I don\'t w ant to cry again I\'ll never see your face again How can you say that I didn\'t try You know I did You see thngs in the depths of my eyes that my loves run dry ...so I read to myself: A chance of a lifetime to see new horizons On the front page a black and white picture of Manhattan Skyline

mial ale to tez niestety nie on :( no ale nic, dziekuje za pomoc :)

i ten tekst mi sie podoba... Znów siedzę tu i piszę o tobie. Złych myśli tyle chodzi po głowie. Telefon milczy, juz nie zadzwonisz. Oddalasz się, dla czego to robisz? Teraz wiem, na pewno to wiem. Proszę wróć Bez ciebie nie ma mnie. Wystarczy gest, wystarczy słowo, by z toba być, na zawsze z tobą Ref: Tylko ty w moich snach Tylko ty cały świat Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty sprawiasz, że Tylko ty, kocham cię Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę właśnie ty jesteś tym czego chcę właśnie ty jesteś tym czego chcę Czy ból mój nic ne znaczy dla ciebie? Ja czuję też, czy ty tego nie wiesz? Już dosyć mam czekania i wspomnień. Dlaczego nie potrafię zapomnieć? Teraz wiem, na pewno to wiem. Proszę wróć Bez ciebie nie ma mnie. Wystarczy gest, wystarczy słowo, by z toba być, na zawsze z tobą Ref: Tylko ty w moich snach Tylko ty cały świat Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty sprawiasz, że Tylko ty, kocham cię Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Właśnie ty jesteś tym czego chcę Właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty Tylko ty Właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty Tylko ty Właśnie ty jesteś tym czego chcę ...kai paschalskiej \"tylko ty\"

Gość łee
Nylons - Lovers Never Say Goodbye Please wait for me, for I shall return My love for you, will forever burn Though we must part, there’s no reason to cry Just say so long, because lovers never say goodbye I love you, my darling More than life itself I wouldn’t try to hurt you For I’d only be hurting myself Just kiss me dear, and hold me tight For, you know, this is not our last night Though we must part, there’s no reason to cry Just say so long, because lovers never say goodbye Never say goodbye Please don’t cry Never say goodbye

oooo :) calkiem mozliwe ze to :) :) :) tylko teraz musze to sciagnac... trzeba poszukac bo nigdzie nie widze :( ale dziekuje BARDZO :) :) :)