Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola uf...

Jestem miekka jak g...Prosze o rady

Polecane posty

Gość Karola uf...

Od 2 lat mam chlopaka...Wlasciwie to moj pierwszy jesli chodzi o powazny zwiazek.Mam 19 lat, on 20...Wiem co pomyslicie-gowniarze z nas...Otoz tak-macie racje-moze i gowniarze, ale z wiekszym bagazem doswiadczen niz nasi rowiesnicy! Poznalam go 2 i pol roku temu-nieznosilam go, ale w glebi duszy fascynowal mnie jego ostry, zblizony do mojego charakterek.Mimo tego ignorowalam jego tel. SMS-y,zwracalam mu w bezczelny sposob uwage przy zanjomych, gdy mowil cos, lub robil, co mi sie nie podobalo, ale on sie nie poddawal...no i stalo sie! Zakochalam sie po uszy! Po jakims czasie dowiedzialam sie, ze moj ukochany jest w jakiejs szajce, grupie przestepczej...Jednak nie bylo to dla mnie takie wazne! Wazne,ze byl! Podejrzani znajomi z ktorymi rozmawial na imprezach i znikal na jakis czas, spluwa, ktora wozil w samochodzie, klamstwa, ktorymi mnie karmil...Bylo tego za duzo! Gdy zaczynalam z nim rozmawiac na temat tego, ze moze przeciez prowadzic zupelnie inne zycie, odpowiadal tylko,ze nie moze i prosil zebym skonczyla ten temat, bo jesli tego nie zrobie to po prostu opusci pomieszczenie w ktorym obecnie sie znajdowalismy...Wszelkie proby konczyly sie fiaskiem. A ja przeciez, tak bardzo chcialabym przestac sie o niego martwic! To zwiazek zakazany-jego znajomi sa przeciwko, bo jak stwierdzili-to zbyt dlugo trwa, jego rodzice tez chcieliby zeby nasz zwiazek sie rozpadl, moi znajomi rowniez twierdza, ze to zbyt wiele mnie kosztuje...Po 11 miesiacach bycia razem on zdobyl sie na to, aby wyjawic mi prawde-zalozyl sie z kumplami o to, ze mnie zdobedzie, a nawet pojdzie ze mna do lozka (byli przeciez swiadkami tego mojego ogromnie krytycznego nastawienia)...No coz! Wygral! Ale powiedzial,ze nie wiedzial, ze stanie sie tak, iz sie we mnie zakocha! Jak sam stwierdzil pierwszy raz w zyciu kocha kogos tak bardzo! I,ze zaluje tego zakladu, ale nie wiedzial,ze tak sprawy sie potocza! Poza tym mowil,iz zaluje,ze w ogole sie poznalismy, bo to uczucie go ograniczylo...,,zmiekl,,. Wybaczylam mu i wszystko bylo wporzadku. W zeszlym roku mielismy 4 miesiace rozlaki-ja bylam w Anglii, on w Szkocji,ale wrocilismy do POlski i wszystko bylo po staremu...W tym roku rozstalismy sie juz w doslownym tego slowa znaczeniu-ja jestem w Anglli, on w Polsce, ale...ja chcialam z nim byc, pisalam mu o tym prawie codziennie i po miesiacu znow zdecydowalismy sie byc razem! Ja po prostu chyba zyc bez niego nie potrafie!!!! I to w tym wszystkim jest najgorsze! Drazni mnie teraz to, ze dlugo nie odpisuje mi na SMS-y, nie odzywa sie...Mam wtedy taki natlok mysli w glowie i zastanawiam sie czy znow wytrzymamy 3-miesieczna rozlake...Co Wy o tym wszystkim myslicie? Macie moze dla mnie jakies rady? Prosze o komentarze

Gość Karola uf...
dodam tylko , ze donioslam na niego na policje teraz podobno siedzi we Wronkach i za cwela robi

Gość tylko parujący
kloc na klacie może pomóc w tej sytuacji...

Gość Karola uf...
Ja nie pisalam o tej polcji!!! Nie robcie sobie jaj! Dla mnie to jest wazne! Wiec prosze o jakies komentarze-MADRE!!!

Gość ten z klocem jest
całkiem całkiem :classic_cool:

Gość Karola uf...
dodam tylko , ze codziennie wieczorem oddaje sie glebokiej penetracji analnej na Piccadilic Street za 2 kanapki z burger kinga

Gość Karola uf...
Do tego ,,kogos,, kto podszywa sie pode mnie- odp****ol sie od tego topicu!

Gość Karola uf...
Podszywaczu, jesli czytanie stwarza ci jakis problem to po Ch** sie tyle meczyles! I wez mi sie tu nie wtracaj!

Gość Karola uf....
tak naparwde,to mam powazne problemy natury psychicznej.... popuszczam mocz i kupke ;-( czasami mi wstyd ..

Gość Karola uf....
czasem tez zasysam przescieradlo odbytem gdy masturbuje sie rura od odkurzacza zelemr

Gość Karola uf...11
Jestes zalosny...Uf...naprawde szkoda slow! No,ale wlasciwie nie dziwie ci sie...pewnie cholernie paskudny jestes, a przez ta twoja oblesna osobowosc,ze tak sie wyraze nikt nie chce utrzymywac z toba kontaktu-przez to nie masz co robic, podszywasz sie pod autorow topicow i piszesz o swoich marzeniach...nie wiedzialam, ze ktos powaznie marzy o ,,klocu na klacie,,. Oj zalosny, zalosny...Zal mi cie!

Gość Karola uf...11
ta 11 to moj wiek , poza tym chce tu teraz pozdrowic mojego wuja Stefana , ktory co wieczor zakrada sie do mnie cuchnacy tanim winem i zadawala mnie analnie trzepaczka do jajaek z Lidla za 2,99 zl

Gość Karola uf...11
Daremny jestes! Nie chce mi sie z toba gadac! Zmadrzej durniu

Gość Karola uf...11
jem czeresnie odbytnica