Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yookoo

JAK ZRZUCIC BRZUCH W 3DNI

Polecane posty

Gość yookoo

To bardzo pilne, po sesji przybylo mi tluszczu w brzuchu i biodrach a za 3 dni mam barzdow azne wyadrzenie i musze miec plaski brzuch. Zadanie chyba niewykonalne):):??A moze jednak znacie jakies sposoby oprocz brzuszkow:)?

Gość lorthy
chyba nie wykonalne ja osobiscie nie wiem nic na ten temat ale chetnie sie dowiem jesli ktos wie jak tego cudu dokonac

przez 3 dni głodówka,albo jedz same jogurty naturalne. hihih Bo nam padniesz z głodu na tym Twoim waznym wydarzeniu. Możesz też zastosowac 3dniową dietkę cytrusową-tzn jesc chociażby same grapefruite(sory,ale nigdy nie wiem jak to się pisze poprawnie)

Gość yookoo
jak na razie robie cos takiego: owijam się zieloną folią skradzioną z pobliskich ogródków dzialkowych, do ust wkladam butelkę po piwie sarmackim z biedronki po czym chowam się w szambie i udaję aligatora ale nie wiele mi to pomaga

Gość lorthy
a co to ma niby splaszczyc brzuch udawanie aligatora???????????????????????????????????????????????

Gość yookoo
myślałam że pomoże...

Gość yookoo
To wczeiejsze to oczywiscie nie ja pisalam , tylko jakas "mila pani" sie podszywa.zalosne

Gość yookoo
Regularnie wykonuję na sobie lewatywę po której swoje popluczyny wykorzystuję jako bazy do wyśmienitych zup. To nie podszyw.

Gość ja się na tym znam
Jak będziesz jadła mało, a w ten dzień z rana w ogóle lekko i nie za dużo picia (oczywiście pić trzeba) to na pewno będzie lepiej i się zmniejszy. Sam tłuszcz.. żeby go zlikwidować trzeba 2-3 miesiące najmniej. Wysiłki długi od 2h, nie muszą być intensywne, ale długie tak. Przynajmniej 3 razy w tyg. Efekty widać po 2-3 miesiącach. Tłuszcz naprawdę ciężko zlikwidować. Uczę się o tym na studiach to wiem BUZIAKI