Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallgirl

odstawilam tabletki i utesknieniem czekam na okres.

Polecane posty

Gość smallgirl

Moja sytuacja wygląda nastepująco.24 maja mialam krwawienie z odstawienia.Nastepnie odstawilam tabletki.W tej chwili pobolewa mnie podbrzusze od czasu do czasu mam małe skurcze.Robiłam test i wyszedł negatywnie.Piersi mnie nie bolą,a śluz mam tak jakby płodny.Martwie się.Boje si,że moge miec torbiel jajnika bo czest to sie zdarza po stosowaniu tabletek.Brałam tylko 2 miesiące.

Gość smallgirl
boli mnie...:(czy ktos może byl w takiej sytuacji

Gość nie wiem bo jeszcze nie
odstawiałam tabletek, ale czytałam na różnych forach, że organizm potrzebuje kilku miesięcy , żeby "złapać nowy rytm". uszy do góry!

Gość co ty wypisujesz............
przecież tabletki leczą torbiele jajnika a nie wywołują je

ja mam zamiar 1 raz od brania odstawić tabletki i mam nadzieje ze bedzie u mnie wszystko ok a Ty w ogóle stasznie krótko brałas jak 2 miesiące

Gość smallgirl
Niektorym niestety wywołuja

Gość co ty wypisujesz............
hmm, chyba wyłącznie tobie...

Gość smallgirl
""Ja na razie nie wiem czy mam,ale czytałam ze niektorym osobom sie zdarzało

Gość smallgirl
co sie dzieje?kurcze nie wiem co to może być.Szkoda,ze tylko ja jestem takim beznadziejnym przypadkiem....ide sobie popłakać:(

Gość tesssst
Smallgirl, jestem przerazona Twoim stanem. Ilosc zalozonych tematow wskazuje, ze bardzo sie boisz ciazy. Mowie Ci-nie panikuj! Dlaczego nie porozmawiasz o tym z Twoim facetem? Niech Ci udzieli wsparcia, bo sie wykonczysz psychicznie.

Gość smallgirl
Wiem jestem po prostu nieodpowiedzialna i tyle.Zdałam na 2 rok studiow.Cięzko mi..rozmawiałam z moim chłopakiem.Powiedział żebym sie nie stresowała.Tessst ja mam 21 lat.i mam dosc specyficzne studia.jeżeli teraz wpadne to trudno mi bedzie wrocic do formy.

Gość tesssst
Specyficzne studia? Medycyna moze? Ja studiuje biotechnologie (moze nie jest to medycyna, ale jednak ciezko) i wierz mi-mam w grupie 2 mamy (jedna wpadla majac 20 lat) i daja rade! Chlopak jest przy Tobie - to juz cos! Ale naprawde narazie sie nie zadreczaj niczym (kiedy ostatnio robilas test i ile to bylo od stosunku?). Mialam podobne objawy do Ciebie - tez bolalo mnie podbrzusze, mialam wielgachne sutki i spodziewalam sie, ze zostane mama..i co? I nic. Po 2 tyg przyszedl okres. A pytanie o okres po odstawieniu to jak ruski totolotek.

Gość smallgirl
Jestem na wydziale wokalno-aktorskim na akademii muzycznej.Widzisz wiez,że dużo wysiłku fizycznego potrzeba zeby studiowac na ty wydziale.Pewnie duzo czasu by mi zajelo wrocenie do formy...a pozatym on jest o rok młodszy i tez studiuje.nie wyobrażam sobie tego..robiłam test 7 dni po,ale w pon znowu zrobie bo to mogło byc za wcześnie.

Gość tesssst
To fakt...spiewanie i granie w zaawansowanej ciazy moglo by byc wyczerpujace. Ale jak juz mowilam, narazie nie wkrecaj sobie ciazy, bo to tylko opoznia okres. Dlaczego w ogole masz takie schizy? Kochaliscie sie bez zabezpieczenia?

Gość smallgirl
niestety tak ale przerywany....błedy młodości...