Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snobka222

kurna jak to boli...

Polecane posty

Gość snobka222

jak wy sobie tym depilatorem depilujecie nogi?:( ja nie moge jak to boli😭 chyba, że ja jakiś mięczak jestem...wydałam chyba kase w bloto bo ten ból jest tak cholerny, że wole chyba chodzić z nogami jak sarenka😭

Gość zapeeeeeewneeeee
to jak ty rodzic chcesz? jak cie wyrywanie włosków boli?

Gość jaakakakka
No jesteś, panna, mięczak i pozostaje mi życzyć ci żeby to był najgorszy ból, jakiego doświadczysz w życiu. Bo zaiste, dziewczę, o bólu to nie masz jeszcze pojęcia.

Gość snobka222
nie wiem:o ale to naprawde boli jak nie wiem co, tego się nie da robić bo to jest ból nie do wytrzymania:o

Gość kocicaaaaaaaaaaaa
hmm...pierwszy raz bolało, teraz depilatorem lece nawet pachy i jest luzik:)

Gość jaakakakka
Pieprzysz, dziewczę, to skubie co najwyżej. Zaciśnij żęby i zrób to raz, a potem będzie już coraz lepiej. Mówię poważnie. To boli tylko tak za pierwszym razem.

Gość snobka222
sama sie reklamuj :-0 chciałam mieć swój topik i mam :classic_cool: nieważne że jebnięty, ale mam :classic_cool:

Gość jakie wy zacofane jesteście
:o przeciez zwykły krem depilacyjny wystarczy:p

Gość jaakakakka
Golenie się maszynką jest nieporozumieniem bo to tylko wzmacnia włosy. Poza tym mnie to dopiero dokucza taka szczecina. TO jest dopiero upierdliwe.

dziewczyny nie przesadzajmy taki bol da sie wytrzymac:D i przynajmniej jest spokoj na dluuuugggooo...tylko niesety czasem wrastaja wloski:(((( aaa i dla tych co planuja kupic nie dajcie sie anmowic na jakies de[pilatory w wkladkami do mrozenia z wkladkami do masazu bo to tylko pieniadze w bloto!!! i tak nie pomagaja:)

Gość snobka222
mam BraunSilk-pil-Xell Ból jest nie do zniesienia, skusiłam się bo miałam dosyć golenia maszynką co trzeci dzien.Podobno można się przyzwyczaić do tego i potem już tak nie boli ale ja???jedną łydke depiluje od rana robiąc co chwila przerwe bo mnie szlag trafia z bólu, nawet nie wyobrażam sobie jaki to ból pojechac po udach albi bikini:o brrrrrrrrr.dziewczyny jak wy to robicie😭

Gość jaakakakka
Komu panna wystarcza to wystarcza. Ja się depiluje codziennie. Codziennie nakładasz krem? Poza tym, co ma do tego zacofanie. Taka sama metoda dobra jak ta druga.

co drugi/trzeci dzień i jestem gładziudka....wszędzie:p:p:p

Gość jaakakakka
dodatkowo wkładam sobie pestki dyni w odbyt żeby nie mieć i tam owłosienia :classic_cool:

krem depilacyjny Evelina z aloesem w tubce-serio-jest super-tylko potem nakładam balsam z aloesem i spokój na 2-3 dni

moja sisotra uzywa kremu i dziekuje bardzo...co drugi dzien babrac sie w takim...bleeee a tak raz na 2-3 tygodnie zrobie depilatorem i tez jestem gladizutka....to juz zalezy jak komu wloasy rosna ja wole depilator:)

Jeszcze ktoś napisał, że to szczypie a nie boli, no sory ale mnie napie*****, że mam łzy w oczach:o

Gość owłosiona jak dzika świnia
krem depilacjny ?? To nieporozumienie . myślałam że krem jest najwgodniejszy , ale po użyciu dostałam tak potwornej czerwonej wysypki , że wyglądało to jak poparzone Nigdy wiecej kremu!! Ktoś napisał : " to jak ty rodzic chcesz? jak cie wyrywanie włosków boli?" otóż przez cesarkę Co do depilatora to ból jest potworny. Podobno goląc pach depilatorem można dostać guzka .

Snobka mnie też boli jak diabli i podziwiam osoby, które całe sie depilują depilatorem, masakra. Ja jednak pozostanę przy kremie :-)

Krem odbada, wole już maszynke.Krem nie depiluje dokładnie i odrastają tak szybko jak po goleniu.Wydepilowałam sobie przód jednej łydki narazie i mam taką super gładziutka, mięciutką skórę bez żadnego włoska.Chciałabym pojechac po całych nogach ale się boje😭Po maszynce nie ma takiego efektu gładkich nóżek a jak jest to przynajmniej u mnie na drugi dzien juz czuc wyrastajace wloski.Boże czemu to tak boli, bede chodzic owlosiona chyba😭

snobka>>>:D:p

mnie bolało na początku,teraz w ogóle. Ale nie wystarcza na długo. W sumie co dwa,trzy dni muszę powtarzać,ale za to włoski faktycznie są jaśniejsze i coraz ich mniej. Na szczęście nie mam problemu z wrastającymi. Maszynki zwykłe podrażniały mi skórę za bardzo...

3 dni? przeciez miały być 4 tygonie😭 Po trzech dniach to mi wyrastają po goleniu maszynką.Powiedz mi po jakim czasie przyzwyczailac sie i ten ból stał się znośny?Jak przetrwać ten pierwszy raz?Ja chyba nie dam rady, matko!Siedze teraz i wyje z bólu😭

już drugi nie był zły,a trzeci w porządku. Na ogół to są te dwa tygodnie..chyba należę do wyjątków :/

Gość najlepszy jest laser
skuteczny i bezbolesny tylko koszmarnie drogi:-o

Gość dfgdg
A myślisz ,ze cesarka nie boli ?? :D:D:D:D Po cesarce 3 dni nie bedziesz wiedziała na jakim jestes swiecie .. to dopiero ból... :o

Gość ja chyba adoptuję dziecko

Gość nietoperzyca
Skad mit, ze laser nie boli? Boli potwornie.

Gość proste
po kilku razach depilatorem, pozniej kilku kolejnych woskiem u kosmetyczki, jak chwycisz depilator, to juz nie bedzie bol, tylko laskotanie ;)