Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 snobka222

kurna jak to boli...

Polecane posty

Go艣膰 snobka222

jak wy sobie tym depilatorem depilujecie nogi?:( ja nie moge jak to boli馃槶 chyba, 偶e ja jaki艣 mi臋czak jestem...wyda艂am chyba kase w bloto bo ten b贸l jest tak cholerny, 偶e wole chyba chodzi膰 z nogami jak sarenka馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zapeeeeeewneeeee
to jak ty rodzic chcesz? jak cie wyrywanie w艂osk贸w boli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaakakakka
No jeste艣, panna, mi臋czak i pozostaje mi 偶yczy膰 ci 偶eby to by艂 najgorszy b贸l, jakiego do艣wiadczysz w 偶yciu. Bo zaiste, dziewcz臋, o b贸lu to nie masz jeszcze poj臋cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 snobka222
nie wiem:o ale to naprawde boli jak nie wiem co, tego si臋 nie da robi膰 bo to jest b贸l nie do wytrzymania:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocicaaaaaaaaaaaa
hmm...pierwszy raz bola艂o, teraz depilatorem lece nawet pachy i jest luzik:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaakakakka
Pieprzysz, dziewcz臋, to skubie co najwy偶ej. Zaci艣nij 偶臋by i zr贸b to raz, a potem b臋dzie ju偶 coraz lepiej. M贸wi臋 powa偶nie. To boli tylko tak za pierwszym razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 snobka222
sama sie reklamuj :-0 chcia艂am mie膰 sw贸j topik i mam :classic_cool: niewa偶ne 偶e jebni臋ty, ale mam :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie wy zacofane jeste艣cie
:o przeciez zwyk艂y krem depilacyjny wystarczy:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaakakakka
Golenie si臋 maszynk膮 jest nieporozumieniem bo to tylko wzmacnia w艂osy. Poza tym mnie to dopiero dokucza taka szczecina. TO jest dopiero upierdliwe.

Udost臋pnij ten post

dziewczyny nie przesadzajmy taki bol da sie wytrzymac:D i przynajmniej jest spokoj na dluuuugggooo...tylko niesety czasem wrastaja wloski:(((( aaa i dla tych co planuja kupic nie dajcie sie anmowic na jakies de[pilatory w wkladkami do mrozenia z wkladkami do masazu bo to tylko pieniadze w bloto!!! i tak nie pomagaja:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 snobka222
mam BraunSilk-pil-Xell B贸l jest nie do zniesienia, skusi艂am si臋 bo mia艂am dosy膰 golenia maszynk膮 co trzeci dzien.Podobno mo偶na si臋 przyzwyczai膰 do tego i potem ju偶 tak nie boli ale ja???jedn膮 艂ydke depiluje od rana robi膮c co chwila przerwe bo mnie szlag trafia z b贸lu, nawet nie wyobra偶am sobie jaki to b贸l pojechac po udach albi bikini:o brrrrrrrrr.dziewczyny jak wy to robicie馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaakakakka
Komu panna wystarcza to wystarcza. Ja si臋 depiluje codziennie. Codziennie nak艂adasz krem? Poza tym, co ma do tego zacofanie. Taka sama metoda dobra jak ta druga.

Udost臋pnij ten post

co drugi/trzeci dzie艅 i jestem g艂adziudka....wsz臋dzie:p:p:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaakakakka
dodatkowo wk艂adam sobie pestki dyni w odbyt 偶eby nie mie膰 i tam ow艂osienia :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

krem depilacyjny Evelina z aloesem w tubce-serio-jest super-tylko potem nak艂adam balsam z aloesem i spok贸j na 2-3 dni

Udost臋pnij ten post

moja sisotra uzywa kremu i dziekuje bardzo...co drugi dzien babrac sie w takim...bleeee a tak raz na 2-3 tygodnie zrobie depilatorem i tez jestem gladizutka....to juz zalezy jak komu wloasy rosna ja wole depilator:)

Udost臋pnij ten post

Jeszcze kto艣 napisa艂, 偶e to szczypie a nie boli, no sory ale mnie napie*****, 偶e mam 艂zy w oczach:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ow艂osiona jak dzika 艣winia
krem depilacjny ?? To nieporozumienie . my艣la艂am 偶e krem jest najwgodniejszy , ale po u偶yciu dosta艂am tak potwornej czerwonej wysypki , 偶e wygl膮da艂o to jak poparzone Nigdy wiecej kremu!! Kto艣 napisa艂 : " to jak ty rodzic chcesz? jak cie wyrywanie w艂osk贸w boli?" ot贸偶 przez cesark臋 Co do depilatora to b贸l jest potworny. Podobno gol膮c pach depilatorem mo偶na dosta膰 guzka .

Udost臋pnij ten post

Snobka mnie te偶 boli jak diabli i podziwiam osoby, kt贸re ca艂e sie depiluj膮 depilatorem, masakra. Ja jednak pozostan臋 przy kremie :-)

Udost臋pnij ten post

Krem odbada, wole ju偶 maszynke.Krem nie depiluje dok艂adnie i odrastaj膮 tak szybko jak po goleniu.Wydepilowa艂am sobie prz贸d jednej 艂ydki narazie i mam tak膮 super g艂adziutka, mi臋ciutk膮 sk贸r臋 bez 偶adnego w艂oska.Chcia艂abym pojechac po ca艂ych nogach ale si臋 boje馃槶Po maszynce nie ma takiego efektu g艂adkich n贸偶ek a jak jest to przynajmniej u mnie na drugi dzien juz czuc wyrastajace wloski.Bo偶e czemu to tak boli, bede chodzic owlosiona chyba馃槶

Udost臋pnij ten post

snobka>>>:D:p

Udost臋pnij ten post

mnie bola艂o na pocz膮tku,teraz w og贸le. Ale nie wystarcza na d艂ugo. W sumie co dwa,trzy dni musz臋 powtarza膰,ale za to w艂oski faktycznie s膮 ja艣niejsze i coraz ich mniej. Na szcz臋艣cie nie mam problemu z wrastaj膮cymi. Maszynki zwyk艂e podra偶nia艂y mi sk贸r臋 za bardzo...

Udost臋pnij ten post

3 dni? przeciez mia艂y by膰 4 tygonie馃槶 Po trzech dniach to mi wyrastaj膮 po goleniu maszynk膮.Powiedz mi po jakim czasie przyzwyczailac sie i ten b贸l sta艂 si臋 zno艣ny?Jak przetrwa膰 ten pierwszy raz?Ja chyba nie dam rady, matko!Siedze teraz i wyje z b贸lu馃槶

Udost臋pnij ten post

ju偶 drugi nie by艂 z艂y,a trzeci w porz膮dku. Na og贸艂 to s膮 te dwa tygodnie..chyba nale偶臋 do wyj膮tk贸w :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepszy jest laser
skuteczny i bezbolesny tylko koszmarnie drogi:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfgdg
A my艣lisz ,ze cesarka nie boli ?? :D:D:D:D Po cesarce 3 dni nie bedziesz wiedzia艂a na jakim jestes swiecie .. to dopiero b贸l... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja chyba adoptuj臋 dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nietoperzyca
Skad mit, ze laser nie boli? Boli potwornie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proste
po kilku razach depilatorem, pozniej kilku kolejnych woskiem u kosmetyczki, jak chwycisz depilator, to juz nie bedzie bol, tylko laskotanie ;)

Udost臋pnij ten post