martusiaxxx 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Chcialam sie dowiedzieć odstawiłam teraz tabletki było to moje 4 opakowanie i czy to może mi bardzo rozregulować mój cykl???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 czy nikt nie wie?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smallgirl Napisano Czerwiec 24, 2007 podobno tak.Niektore osoby czekaja na okres 2 miesiące.Ja tez czekam odstawilam tez z miesiąc temu.24 maja mialam krwawienie z odstawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kangurek 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 Poraz pierwszy odstawiłam pigułki po 2 latach brania i odrazu miałam regularny cykl.Nic się pod tym względem nie zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---mikołajka--- Napisano Czerwiec 24, 2007 U mnie tak samo - nic się nie zmieniło, miałam tak samo regularne cykle jak przed braniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 u mnie właśnie tak nie było miałam nieregularne cykle.a jak myślicie jak później bym chciała wrócić do tabletek anty to najlepiej po jakim czasie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---mikołajka--- Napisano Czerwiec 24, 2007 Jak ja odstawiałam to gin powiedział mi, że odstawia się na minimum trzy miesiące czyli teoretycznie po 3 miesiącach można wrócić do tabletek. Ale najlepiej będzie jeżeli po prostu spytasz swojego lekarza, pewnie każdy i tak mówi co innego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach