Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6675667

to nie sprawiedliwe dlaczego niepelnosprawni sa dyskryminowani?

Polecane posty

Gość 6675667

??

Gość fragma_
O.o

Gość bo dzisiejszy świat
lubi wyłącznie młodych, szczupłych, pięknych i bogatych. Cała reszta psuje im estetykę

Gość bo dzisiejszy świat
lubi wyłącznie młodych, szczupłych, pięknych i bogatych. Cała reszta psuje im estetykę

Gość no a przepraszam ...
Pewnie dlatego, że są niedołężni, mało sprawni fizycznie, nie potrafią robić rzeczy, które robią osoby pełnosprawne ... oczywiście nie piszę tego złośliwie :( Np. mnie bardzo zdenerwowała reklama NIEPEŁNOSPRAWNI - PEŁNOSPRAWNI W PRACY ... grający tam chłopak jest w pełni PEŁNOSPRAWNY ... no po prostu szok ... Państwo powinno się wstydzić puszczając taką reklamę. Zachęcają pracodawców by zatrudniali osoby niepełnosprawne ... a do reklamy zatrudniono osobę pełnosprawną ... :(

Gość fragma_
eeeeeee tam, przesadzacie....

Gość no a przepraszam ...
Pewnie dlatego, że są niedołężni, mało sprawni fizycznie, nie potrafią robić rzeczy, które robią osoby pełnosprawne ... oczywiście nie piszę tego złośliwie :( Np. mnie bardzo zdenerwowała reklama NIEPEŁNOSPRAWNI - PEŁNOSPRAWNI W PRACY ... grający tam chłopak jest w pełni PEŁNOSPRAWNY ... no po prostu szok ... Państwo powinno się wstydzić puszczając taką reklamę. Zachęcają pracodawców by zatrudniali osoby niepełnosprawne ... a do reklamy zatrudniono osobę pełnosprawną ... :(

Gość fragma_
e tam, trochę przesadzacie z tym dyskryminowaniem niepełnosprawnych/brzydkich/grubych itepe itede ;) jakiś czas temu byłam w markowym sklepie komputerowym, a na stanowisku konsultanta- sprzedawcy gruby, niski, stary i obleśny facet bez zęba na przedzie:P serio! z resztą takich przypadków znam dużo więcej, więc to g**** prawda, że trzeba być pięknym/młodym/zdrowym i bogatym:P odnośnie niepełnosprawnych, myślę że dużo zależy od nich samych, w życiu trzeba być upierdliwym, aby coś osiągnąć:classic_cool: