Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytają

Jaki jest powód, oprócz seksu, że kobiety są z mężczyznami których nie kochają?

Polecane posty

Gość pytają

j.w.

Gość no głupie pytanie
jeszcze przed seksem znajduję się kasa.

Gość ja jestem...
bo potrzebuja bliskosci , zeby czasem ktos przytulil, no i wazna jest ta swiadomosc, ze ktos jest

Gość psycholog nic nie pomoze
Kasa - to oczywiste. Potrzebują kogoś kto im będzie dawał forsę za nic (tzn za sex raz na miesiąc).

Gość słodka dziefffczynka
boja sie, ze nie znajda sobie innego Dlaczego pytasz?

Gość M a r k o 2 1
bo są głupie.ot co

Może być parę powodów: - przyzwyczajenie - strach przed zmianą - obawa co powie rodzina, przyjaciele - strach przed tym, że nigdy nie znajdziesz nikogo innego - uzależnienie materialne od faceta - posiadanie dzieci (jeśli to małżeństwo) i jeszcze pewnie parę innych, ale takie najczęściej.

Gość neolubna
strach przed samotnością...

Gość mmggss
p i e n i ą d z e niestety

przyzwyczajenie, przywiązanie do obecnego partnera strach przed samotnościa

Gość porannna kawusia
Bardziej korzyści finansowe. Zobaczcie dookoła. Facet daje blikość nie nie nie. Ona ciągle na nie fcet ma więcej kasy, sama mu do rozporka wchodzi. Bo wie, że W. odszedł a zatem nikt jej nie został. Szkoda facetów, bo jakos tak jest ze zdziry robią tak z dobrymi facetami, a ci żli faceci trafiają na dobre kobiety. powinno byc nie tak:)

Gość cosiezemnadzieje
nie wszystkie kobiety lgną do kasy przestańcie!! w większosci są z facetem bo potrzbuja bliskosci, nie moga spotkac tego odpowiedniego, kobiety sa bardzo emocjonalne...myslicie ze faceci sa z kobietami zawsze! bo je kochaja??? haahah...NIE... faceci sa wzrokowcami,spotykaja sie z fajna dupa a oglądaja za laska w cabriolecie... ODWALCIE SIE OD KOBIET, SAMI JESTESCIE PAZERNI!!!

Gość cosiezemnadzieje
ja bylam w 3 zwiazkach za kazdym razem nie kochalam... nie uprawialam seksu.... moi faceci nie byli "kasiaści" bylam, bo potrzebowalam kogos bliskiego, czlowiek nie jest przystosowany do zycia w samotnosci

Gość porannna kawusia
emocjonalne? czyli histeryczne.. badz ze mna bo sie zabije badz zemna zrob tak alo nie zobaczycz dziecka sa głupie! emocje to tez lubienie. Wiesz ile kobiet jest z facetem bo go lubi. A lubia bardziej jak ma kaske. Ponadto umieją grać. Tulą się niemal sięgają rozporka.. jak ma kase.. a one są same bez pracy, bez kasy, bez faceta. ja tego nie popieram. TO fałszywe. I raniące dla dobrych facetów bo te lampucery kasowe własnie takich łapią i krzywdzą:)

Gość cosiezemnadzieje
kobiety przynajmniej ja sa z facetem to z powodow emocjonalnych bo facet pztrzy tylko w ktora dziurke wycelowac...taka jest prawda tylko nie potraficie sie do tego przyznac

Gość cosiezemnadzieje
hahaha badz ze mna bo sie zabije itp? uwierz takie teksty slyszalam od facetow dlaczego generalizujesz?? to dotyczy obu plci nie tylko kobiet, co za bzdury

Gość porannna kawusia
bardziej kobiety tak robią. Dodaj do tego łapnaki na dziecko. A potem manipulowanie dzieckiem. Co spotykasz się z nią? ja ci urodizłam! na chama ale jednak! masz mnie cenic mowic krzywookoka taatarka. MAsz ze mną być\1 Inaczje dziecka nie zobaczysz ma wukja!!! durne babsko

Gość cosiezemnadzieje
MYSLE ZE TEORIE ZE KOBIETY SA DLA KASY- PODTRZYMUJA OSOBY: - KOBIETY KTORE PROBUJA UDOWODNIC SOBIE ZE SA WARTOSCIOWE,TLUMACZAC ZE SA KOBIEY MNIEJ WARTOSCIOWE - MEZCZYZNI KTORZY ODCZUWAJA KOMPLEKS "PUSTEGO POTRFELA" MYDLICIE SOBIE OCZY NA WZAJEM... WYSPISUJECIE GLUPOTY... JAK TO CZYTAM TO MI WAS ŻAL... MYŚLE ZE POGON ZA PIENIADZEM NIE DOTYCZY TYLKO KOBIET, DOTYCZY WSZYSTKICH

Gość cosiezemnadzieje
MÓWISZ JAKGDYBY TO KOBIETA ZROBILA SOBIE DZIECKO SAMA... TO ONA JEST WINNA TAK? A FACET GDZIE MIAL ROZUM? NIE WIE CO TO ZABEZPIECZENIE? SKORO ZROBIL DZIECKO NIECH BIERZE ODPOWIEDZIALNOSC I ZACHOWUJE SIE JAK DOJZALY CZLOWIEK I NIE PROWOKUJE SYTUACJI TYPU "ZNOW U NIEJ BYŁES"?

Gość cosiezemnadzieje
NAJLEPIEJ UPRAWIAC SEKS BEZ ZABEZPIECZENIA, ZROBIC DZIECKO, ZOSTAWIC KOBIETE SAMA Z BRZUCHEM BO TO PRZECIEZ NA CHAMA BYLO ROBIONE, ZMUSILA CO NIE... I ZRUJNOWAC JEJ ŻYCIE BO FACET PRZECIEZ CHCE WOLNOSCI, ON NIE CHCIAL DZIECKA...

Gość porannna kawusia
pewnie że na chama! Nie wzięła cielstu! a mówiła, że bierze\ jakby wiedział, że ona nie łyka tabsów założyłby gume logiczne!!!! az e ufał takiej zdzirze to jets dziecko!!! Chciała na tym dziecku interes ubić.:) Ale się nie udało. Pogonił ją do roboty\! A myślała nie robic a siedziec i kase doić:) Udało jej się jego matke z siorą przekabacić:) taka intrygantka z niej. Jak sie nie dało jego, to wzieła sie na sposob od tyłu- rodizne urabiać. Dojrzały człowiek nie daje się mamic takiej manipulantce!!! I jak dziecko ma prawie 4 lata to dzowni i mowi daj małą. I z małą rozmwia. A nie słucha co tam w pi,.,.strzyka matce. Ze jej córka cos beczy a co go to obchodzi? Ona ma trzymac wiez ze swoją córką. A nie z matka i jej starszą córką. Zatem żadnych posredników. On - córka. rozmowy, spotkania w parku. Na dniu ojca był tez tamtem? watpie. zatem po co takie szopki odstawia. Cwana ona. jego na obiady, telefoniki itp Mowiłam bez posrednikow, do biadolenia co jej w tyłku strzyka niech se znajdzie innego. On ma utrzymywac wiez z dzieckiem a jej sie nie buduje poprzez nie widzenie dziecka a chodzenie sobie na piwka, obiadki z matką i do matki. sztuczne relacje są gorsze od prawdziwych/!!

Gość porannna kawusia
Jak nie wizęła cilestu. Koszt 35 zł. Miała kasę. Bo robote on jej załatwił. Wiec zarobiła to pewnie ze zrobiła sobie sama dziecko! jak sie dzie do lozka to na sex a nie po dzieci. Od tego aby ich nie było są anty. Ale anty są tyle warte co uczciwisc danej kobiety. Za duzo ją cacał. sexiła sie z nim w 2002 za prace, cwane babsko. oczerniła mezaitp I on mowi idz moja znajoma cos robi prsyjmie cie. I tak dostala role w kasiitomku. cwanira|!!

Gość cosiezemnadzieje
... JAK TO BYŁO? ... FACECI UPRAWIAJA SEKS Z MIŁOŚCI A KOBIETA DLA KASY... TAAA... ...SKORO TAK KOCHAŁ TO NIE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK "WROBIŁAMNIE W DZIECKO"

Gość porannna kawusia
Nie kochał wiedziała o tym:) I dlatego go złapała bo brak kasy a wiedziała ze jak teraz nic nie zrobi to on bedzie z Z. A ona zostanie na lodzie bez meza bogacza, kasy, pracy i jegoteraz:)

Gość cosiezemnadzieje
TRZEBA MIEĆ NA KARKU GŁOWE A NIE PRYSZCZA... TRZEBA ZAKŁADAC GUMKE JAK SIE NIE UFA LUDZIOM, POZA TYM WATPIE BY KOBIETA CHCIALA ZROBIC SOBIE DZIECKO Z KIMS TAKIM JAK TA OSOBA O KTOREJ MOWISZ JA ZNAM PRZYPADEK GDZIE FACET ZROBIL BOGATEJ DZIEWCZYNIE DZIECKO NA CHAMA, I CO? JAKI Z TEGO WNIOSEK? ZE FACECI WRABIAJA W DZIECKO? NIE!! ZE BYWAJA LUDZIE KTORZY NIE MAJA SKRUPUŁÓW

Gość cosiezemnadzieje
ALE ZEBY ODRAZU WRZUCAC WSZYSKICH DO JEDNEGO WORKA...

Gość cosiezemnadzieje
ALE SKORO TAKĄ TEORIE PODTRZYMUJESZ TO POZOSTAJE MI TYLKO WYCIAGNAC Z NIEJ WNIOSEK... KOBIETY POSIADAJA NIESAMOWITA SZTUKE MANIPULOWANIA I KOMBINOWANIA CO WYMAGA NIEPRZECIETNEJ INTELIGENCJI CHOĆMOJA TEORIA NA TEN TEMAT JEST INNA

Gość porannna kawusia
wiesz ufał. I nie założył gumki:) A ona cwana nie brała cilestu. z nim? bardzo chciała. jak sie tylko dowiedziała ze ma konto, zaczał pokazywac sie w tv(grudzien) a ona własnie od grudnia zaczeła kombinowac zdychac jak to mowila jak z nim byc. Znajomi widzieli ze ma na niego charpoke. A on sie pokazywał w styczniu z Ż. A ją szlag trafiał ze taka kasa przejdzie jej koło nosa. I szybko sie wkreciła na gg, potem spotkanka do niego. A potem jak tylko publnicze rzekl o dziecki na chama zaszła w ciąże. Potem jak do jego matki jechali( swoim autem ją wiwózł, takze dupe wywoziła, w egipice była) to az sie dopytywała czy urodiz corke:) wiesz myslała ze jak bedzie corka to bedzie miała wieksze profity:) bo on mowil o corce cwany babszytl

Gość do poranna kawusia
a kim Ty jestes w tej historii? kochasz tego czlowieka?