Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszak

Zdrada?

Polecane posty

Mój mąż wyjechał na szkolenie po raz pierwszy od 8 lat i wydaje mi się to bardzo dziwne, podejrzewam, że mnie zdradza i pojechał gdzieś z inną kobietą. Do tej pory to ja z racji zawodu wyjeżdzałam na szkolenia i kiedyś w trudnym momemcie dla naszego małżenstwa zdradziłam męża, dowiedział się o tym, mówi, że wybaczył mi ale ja cały czas uważam że będzie chciał się odegrać na mnie. Stał się ostatnio bardzo nerwowy wobec mnie i dzieci, zestresowany. Czasami doprowadza do takich sytuacji ,gnębi mnie psychicznie, że mam ochotę rzucić to wszystko i ucieć daleko, ale mamy dwie małe córeczki, które bardzo kocham. Ponieważ mąż bardzo dużo pracuje na dyżurach również nocnych i przez większośc czasu nie ma go w domu to ja zajmuję się dziećmi, pracuję i prowadzę dom a wieczorem po prostu padam ze zmęczenia. jJako mężczyzna ma on swoje potrzeby i może nie chce czekać na jedną noc w tygodniu spędzoną w domu i obawiam się, że zdrada mnie z koleżanką z pracy.Czy lepiej dowiedzieć się prawdy o zdradzie czy żyć w nieświadomości?

Gość wejdz na zdradzone zony albo
zdradzone kontra kochanki tam powinnaś znależć odpowiedz

Gość cosiezemnadzieje
mundurowi nie zdradzaja :)