Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczony facett

kobieta w której nie ma pewnej dozy uległości nie ma szans na szczęśliwy związek

Polecane posty

Gość doświadczony facett

taka prawda, więc się kobiety tak nie usztywniajcie, i ulegajcie od czasu do czasu a zobaczycie jak zmieni sie facet w stosunku do was nie walczcie dla jakichś głupich zasad o wasze wielkie JA

Gość tak samo facet który nie
umie ustąpić kobiecie, zawsze musi mieć rację, itd., nie ma szans na szczęśliwy związek. Ale odkrycie:O

Ja badzo lubie kiedy facet pokireje mna,jestem typem kobiety raczej uleglej( nie z przymusu) taki mam juz charakter ijest mi z tym dobrze. Jednak kiedy mi cos nie lezy mowie \"nie\".czesto,takze sama inicjuje jakies pieszczoty i przjmuje inicjatywe, wiec tak do konca nie jestem ulegla.....!!!

ja nie jestem uległa w żadnym stopniu...i mam szczęśliwy związek....co prawda nie od razu tak było, ale teraz on zaakceptował mnie taką :)

U nas jest tak raczej partnersko. Jeśli w jakichś kwestiach mamy odmienne zdania - dyskutujemy i każde spokojnie wysłuchuje argumentów drugiego, po czym wybieramy opcję, która wydaje się nam słuszniejsza.Jest bez znaczenia czyja to opcja. :)

Gość doświadczony facett
Moja kobieta jest spanielem czystej krwi i zawsze mi ulega :)