Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NATASZA W

powiedzcie mi Drogie Kafeterianki od czego to moze być...

Polecane posty

Gość NATASZA W

któregoś razu zaczełam gwałtownie chudnąć .Po dwóch miesiacach schudłam 4 kilo i ważyłam 52 kg przy wzroście 1.70.Teraz natomiast z ubiegiem kolejnych miesięcy waże 48 kg ztego mam piersi pełne krągłe B więcmoje talia nogi i rece są dosyć szczupłe.Mężczyznąpodoba sie moja figura bardzo i wiele osób pyta mnie o diete cud ale ja zle sie czuje z taką wagą .Jem w miare normalnie nawet duzo jem słodycze itd jednak nie jadam fastoodow czy niezdrowych rzeczy typu cola czy chipsy.Prowadze zdrowe racjonalne jedzenie ale w dużych ilościach mimo to nie przybieram na wadze..Jednak najbardziej przeraziły mnie ostatnie zdjęcie ze wspólnej imprezy na której zobaczyłam jak mi przerazliwie schudła twarz,szczęka sie mozno zarysował i kości mam bardzo wystające policzkowe.Pełniejsza na buzi byłam piekniejsza i zdrowo wygladałam a teraz szok.Od czego sie tak wyostrzajakości policzkowe.Może to być od jakiejś choroby.Bardzo sie martwie bo kiedyspopełniłam wielki błąd spotykając sięi bedąc w krótkim bo 3 miesięcznym związku z osoba nadużywającą narkotyków.Zafascynował mnie jego wyglad bardzo przystojny chłopak i ja ładna dziewczyna wiec odrazy wpadlismy sobie w oko.Jednak to była porażka mojego zycia.Przeszłam z nim piekło i mimo iz sypiał ze mnaw prezerwatywie jednak te głębokie pocałunki i wogóle ...Okazało sie że ma hiv ...Nie dopusczam mysli że mógłby mnie zarazić bo niby jak????Teraz jestem w rocznym szczęsliwym związku z bardzo wykształconym i równie przystojnym męzczyzną i jestem przeszcesliwa.Jedank chudnięcie i ta mocno zarysowana szczęka i kości policzkowe oraz częste osłabienie bardzo a bardzo mnie martwiai juz sama nieiwem czy jednak mnie czymś nie zareaził ten mój były .Prosze o poważne odpowiedzi.Martwie sie i panikuje ...

Gość zamiast pytać na forum
zachowaj się jak madra dziewczynka idź zrób testy na hiv

Gość może masz kłopoty
z hormonami tarczycy. ja tak mam, i też chydne. Szybka utrata wagi moze być spwodowana nadczynnością tarczycy. Ale jak wyżej ktoś napisał, powinnaś koniecznie pójść do lekarza. Pozdrwaiam i zdrówka życzę:)

Gość NATASZA W
boje sie zrobićtych testów bo jak sie okzaze ze to sie załame a tak w sumie nie mógł mnie zarazićbo niby jak...alewiem wiem lepiej bede jak je zrobie dla swietego spokoju...

Gość NATASZA W
tarczyce mam wporządku wiec pewnie jest inna przyczyna

wiec nie zwlekaj rtesty sa nawet w aptekach chbya;) mam nadzieje, ze to nie to!

Gość jakakkaa
Jesteś karygodnie nieodpowiedzialna!!!!!!! Jak mogłaś od razu tego testu nie zrobić??? Zdajesz sobie sprawę, że mogłaś zarazić swojego aktualnego chłopaka???? Mogłaś zrujnować życie komuś, kogo ponoć kochasz!!!! Wybacz, ale to żadna miłość to egoizm i skrajna nieopowiedzialność!!! I w ogóle laska, gratuluje dobrego samopoczucia i nerwów. Każda na twoim miejscu oszalałaby z niepokoju, a ty sobie spokojnie wkręcasz tekst, że przecież nie mogłaś się zarazić. Może się nie zaraziłaś i może przyczyna chudnięcia jest zupełnie inna, ale jak można było tego nie sprawdzic!!!! Twoja głupota i nieodpowiedzialność powala.

Gość jakakkaa
I jeszcze jedno, zdajesz sobie sprawę, durne dziewczę, że między byciem nosicielem a zachorowaniem jest długa droga? I że mając wirusa można brać leki zapobiegające rozwojowi choroby? A skoro chudniesz, to sorry gregory, ale choroba zaczęła się prawdopodobnie rozwijać a w każdym razie na to wygląda. Być może jakbyś od razu zrobiła ten test mogła być sobie uratować wiele lat życia.

Gość jakakkaa
I jeszcze jedno: trzeba mieć uwiąd mózgu żeby świadomie być z związku z narokomanem.

Gość
Zrób test jednak, będziesz miała spokój przynajmniej, bo najprawdopodobniej okaże sie że się nie zaraziłaś. Narkomani chorują na wiele chorób,nie tylko HIV, także groźne WZW C, najlepiej skonsultuj się z lekarzem jakie badania zrobić. W wielu miejsowościach sa ośrodki chorób zakaźnych, tam się zgłoś a otrzymasz fachową poradę. Pomyśl czy chcesz narażać obecnego partnera....

Gość jakakkaa
Dokładnie. Nie wiadomo jakim jeszcze świństwem cię zaraził, a ty żyjesz sobie spokojnie w przekonaniu, że "to przecież nie możliwe". Chudniecie zawsze jest objawem niepokojącym i jak nie Hiv ani WZW to pierwsze o czym bym pomyślała to nowotwór. Idź natychmiast do lekarza i powiedz całą prawdę!

Gość Grysik
po prostu idz do jakiego labolatorium , zrob sobie test na hiv ( ja placilam 27 zl) i tego samego dnia lub za pare dni bedziesz miala wyniki, i bedziesz w koncu spokojna!!!!! jejciu podziwiam Twoje nerwy, ja bym nie potrafila zyc w takiej nieswiadomosci, same schizy bym miala. a jakby sie okazalo (czego Ci nie zycze) ze jednak jestes zarazona to czym predzej do lekarza. sa tez specjalne osrodki, ktore robia za darmo takie testy i przed testem z tego co wiem jest rozmowa z psychologiem, i pewnie jesli by cos wyszlo to wydaje mi sie ze w takim osrodku powinno sie uzyskac pomoc