Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lapincjuszkas

faceci to jednak są dziwniDDD

Polecane posty

Gość Lapincjuszkas

facet zdradził mnie mimo ze w związku było wszystko super:) jak to mozna logicznie wytlumaczyć:D:D:

Gość Lapincjuszkas
pogada ktoś??

Gość porannna kawusia
Moze było super ale tylko wg ciebie:D to typowe dla kobiet. Rządzą i mysla i odczuwaja za facetów! A jemu widac było zle.:) A moze czuł sie nie kochany i ona dała mu miłosc:) a miłosc to nie sex i talerz zupy;)

dla ciebie może super, dla niego widocznie mniej. Albo głupi jest po prostu.

Gość a Ty dlaczego nie pojdziesz
widocznie nie było tak super - to Twoj pogląd. Gdyby bylo super nie szukałby kogos na boku :O

Gość Lapincjuszkas
wiesz - związek nie był długi:) pół roku - więc jeszcze nic się nie psuło. Kochany czuł się napewno boo umiem kochać. niczego mu nie brakowało. sam powiedzial ze zrobił to bo taki po prostu jest !!!

Gość poslanka Hojarska ja jestem

Gość Lapincjuszkas
nie nie jestem bo on powiedział ze nie chce dalej byc ze mną bo nie wie czy znów nie zdradzi - nie wazne czy mnie czy kogos innego

Gość Lapincjuszkas
no cóż..... dziwne to wszystko.... zakladanie z góry ze się kogoś zdradzi....

Nigdy was nie zrozumiem :o Więc on cie zdradził pomimo że podobno było ok i zrobił to bo chciał jakieś innej wsadzić a ty byłabyś jeszcze gotowa z nim być. Bo jak roaumiem, to on odszedł a nie ty :O Za grosz szacunku do siebie nie macie.

Gość Lapincjuszkas
przejęłam się bo byłam zauroczona ale szybko mi przeszło. nie mogę tylko zrozumieć jak mozna tak postępować a potem wielce nie umiec nawet w oczy powiedziec o co chodzi. Bo zaznaczam ze zerwanie nastąpiło przez smsa:D

Gość Lapincjuszkas
ja z nim nie jestem i nie chce byc ale moze jakas rozmowa lub powiedzenie tego w oczy by sie należało a nie sms - nie uważasz??

Gość rterter
nie musiało być źle. Poznałam kiedyś faceta, żonatego, który mówił że i tak zdradza żonę, mimo iż ona jest świetnę kucharką, dobrą żoną, matką, cudowną kochanką, piękną, zgrabną, inteligentną kobietą z własną pracą. Ale wg niego facet zawsze szuka nowych doznań. Wniosek? Możesz być idealną kobietą, facet i tak moze zdradzić.

Gość Lapincjuszkas
no i tego nie rozumiem:) ale dzięki - ten wniosek mi poprawił humorek jeszcze bardziej:)

Logiczne.. była okazja, fajna panienka no to se pyknął. Wtedy jak facetowi sie chce a dziewczyna rozkłada nogi, to nie ma mocnych :)

Gość Lapincjuszkas
no ale zazwyczaj o tym nie mówi tej swojej lub przyznaje sie i prosi o wybaczenie lub inne takie. a nie wysyła smsa ze nie chce ranic bo będzie zdradzął każda następną

Gość Lapincjuszkas
doda ze po tym zdarzeniu go nie widziałam bo nie umie mi spojrzec w twarz :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Kazimieraaaaaaa
Nie będę tego czytać, bo ocipieję :o

Gość Lapincjuszkas
dlaczego??

jesli facet tak przedstawia sprawe.. to po prostu chciał z toba zerwac ale :) nie miał pretekstu heh.. No to sobie wymyslil.. Mozliwe tez, ze tej INNEJ po prostu nie bylo i ją wymyslil.Tak czy siak.. gosciu raczej nie chce juz z toba byc.

Gość Kazimieraaaaaaa
"Logiczne.. była okazja, fajna panienka no to se pyknął. Wtedy jak facetowi sie chce a dziewczyna rozkłada nogi, to nie ma mocnych " JA BYM ZA TAKIEGO BURAKA SIĘ NIE ZABIERAŁA :o Jeśli penis dominuje nad mózgiem , to.........:o