Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzialenka1987

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Ja wlasnie biore 5 dzien yasminelle. tak o 20 ale chcialabym bardzo zmienic godzine ich brania na 21 najlepiej... bo jak bire o 20 to mnie bnapada pozniej taki \"wilczy \"glod..inne dziewczyny pisaly ze nie trzeba tak BRADZo sie trzymac godziny ze jak sie bierze wieczorem to wieczorem...Czy moge wiec przesunac sobie godzine? na 21? to w sumie roznica godziny...? ma to duze znaczenia? okres dostalam we wtorek o 22(dokladnie mowiac to bylo tylko plamienie a nie okres:P) ale wzielam pierwsza tabetke tak o 20 w srode bo nie minelo wtedy jescze 24 godziny....bo jak slyszlam ze jak sie dostanie okres to 1 tabletke trzeba wziac w 1 dniu okres a wiec w ciagu 24 godzin...tak?? a ja wzielam w srode a wiec zmiescilam sie w ciagu 24 godzin.. co nie laseczki? tez tak myslicie? bo we wtorek o 22 dopiero mialam plamienie ( takie jak na koncu okresu) a wie nie chcialam brac we wtorek bo jescze nie bylo praktycznie okresu i byla pozna godzina... i chcialam sie dowiedziec czy xenna ehtraz( z senesem) ma wplyw na Yasminelle?

Gość jeah
jasne ze mozesz przesunac o godzine, tylko pozniej bierz regularnie.

Gość partice23
Mozesz spokojnie zmnienic godzine ja biore tabletki od roku i robie odstepy np3 godzinne i wsazystko jest ok. Wazne zeby nie minelo wiecej niz 12 godzin poza tym jest ok.

Gość moher jeden
Przestań sie szmacić :o

aha czyli bez probelmu moge przesuwac godzinke :) tyle ze zaznaczam ze bralam dopiero 5 tabletke... wczesniej czytalam ze jak sie bierze wieczorem to wieczorem najlepiej i nie trzeba tak patrzec na godzine strasznie ze punkt 20 np. a co do xenny extra? ona oslabia dzialanie tab. anty?