Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamijaaaaaaa

patrioci na emigracji

Polecane posty

Gość mamamijaaaaaaa

Gość mamamijaaaaaaa
sa tu tacy moze???????

Gość no wiesz dla mnie ...
pojecie patriota na emigracji nie istnieje ... tym bardziej teraz, gdy w Polsce nie ma wojen ... czemu emigrować ??? ... super jest kochac swoj kraj zyjac w luksusie za granica :):):)

Gość nie ma tu takich
patriotyzm sprzedali za 5 funtów

Gość tez nie rozumiem ...
No dokładnie ... jak można mówić o sobie, że jest się patriotą , skoro opuściło się kraj ??? Za czasów wojny jeszcze bym zrozumiała, ale teraz ???

Gość nie ma tu takich
oni tak o sobie mowia ale nie znaja znaczenia tego słowa pojada wszedzie sie sprzedac za marne grosze najnzsze w danym kraju

Gość To co jest najśmieszniejsze
i pamiętam ze szkoły średniej to to, że największymi patriotami byli właśnie ludzie zyjący na emigracji :D, innych patriotów Polska nie ma :D

Gość nomorealcool
wedlug mnie w dzisiejszych czasach(kiedy nie ma wojen)slowo patriotyzm nie ma racji bytu. Mozna kochac swoj kraj mieszkajac za granica i opluwac go mieszkajac w Polsce.

Gość a właśnie że są
skończyłam studia w polsce,a teraz kończę za granicą żeby wrócići uczyć rodaków języków i literatur obcych (wzmacniając polski kapitał intelektualny:) Jestem Polką, z rodziców Polaków,z polskimi przyjaciółmi, po polskiej szkole, i uwielbiam wszystko co polskie,nie pluję na polski rząd- jakikolwiek by nie był właśnie dlatego że jest POLSKI - żyję za granicą,ale planuję powrót więc nie gadajcie że patriotów za granića brak