Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozchwierutana

Jak nie dać sobie grać na uczuciach?

Polecane posty

Gość rozchwierutana

No jak??? Ktoś was olał, nie odzywał się długo. Wróciłyście do jakiej takiej równowagi. I się odezwał. Równowagę szlag trafił, on oczywiście tak tylko się odezwał, żeby zbyć. Z nudów może. No nic. Dźwigacie się znowu. Mijają tygodnie, miesiące, lata może. Wracacie do jakiej takiej rówowagi. I się odezwał. Równowagę szlag trafił... itd. Psycha mi siada. Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak można wciąż kochać drania i dupka??????!!!!!

Gość rozchwierutana
Fajnie, że pomogliście. Dzięki.

Gość aNNNiiia
jak można ci pomóc.. jedynie tak że faceci tacy są zabawiają się uczuciami.. lecą do innej a potem sobie o Tobie nagle przypominają... tak na chwile...

Gość on sam piluje pod sobą galaz
zobaczymy kiedy dostanie po tylku za takie postepowanie :o

Nie czekać na telefon, nie odpowiadać więcej na żadne sygnały i wprost mu powiedzieć jak bardzo Cię skrzywdził, ale co nie zabije to wzmocni, a jeśli zapyta się jak może Ci wynagrodzić cierpienie odpowiedzieć, że znikając z Twojego życia i nigdy nie wracać. Zawsze jest ciężko w takich sytuacjach, ale nie wolno się nad sobą rozczulać i błądzić znów w labiryncie uczuć. Pozdrawiam.

Gość maly pytajnik
ja mialam to samo.. caly czas wracalam :O ale chyba to sie juz skonczylo... mam nadzieje ze zmadrzalam :( pozdrawiam

Gość gośćjmdag
we mnie zniszczył miłosc i zaufanie ,nic juz nie uzyska pogrywając sobie kolejny raz bo stałam sie zimna i obojętna,przestało mi zależeć

Gość gość
Ja juz dalam sobie zagrac. Teraz mam to gdzies.