Jenny_Colgan 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 Hej dziewczyny! Jakie polecacie kosmetyki do opalania?:) chodzi mi o cos w przystepnej cenie, a opalac sie zamierzam nad polskim morzem wiec mysle ze filtry w przedziale 15-20 powinny wystarczyć:) Piszcie proszę;) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zielona Cytrynka92 Napisano Czerwiec 24, 2007 polecam balsam soraya dla dzieci spf 25 kosztuje 20 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieskoooookaa22 Napisano Czerwiec 25, 2007 słyszałam, że balsamy z filtrami- Rossmana (ok10zl) są stabilne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenny_Colgan 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 A czy któraś z Was używała EVELINE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2015 Dziewczyny podbijam temat. Zbliża się lato a ja lecę do Włoch ;) Jakie kosmetyki ze sobą zabrać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kremelka2 Napisano Czerwiec 16, 2015 Miłych wakacji ! Byłam we Włoszech rok temu i powiem Ci ,że musisz sobie kupić koniecznie wysoki faktor. MInimum 30 ponieważ słońce jest tam bardzo mocne i potrafi przypiec. Warto jest równięz kupić sobie takie opaski: http://www.expertosun.eu/ - szczególnie jeśli lecisz z dziećmi .Sama ostatnio dorwałam w Rossmanie. Opaska taka pod wpływem słóńca zmienia kolor oraz pokazuje Ci jakie jest natężenie promieni słonecznych . Dzięki temu możesz zobaczyć kiedy powinnaś uciekać od słońca a kiedy użyć dodatkowej warstwy kremu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qmri 0 Napisano Czerwiec 25, 2018 Na stronie http://hugus.pl/kosmetyki-do-opalania/ jest wiele informacji na temat różnych kosmetyków do opalania, myślę, że pomogą Ci one w wyborze odpowiedniego dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helio33 0 Napisano Październik 11, 2020 Ja się nie opalam na słońcu. W solarium tym bardziej. jak potrzebuję to nakładam piankę samoopalającą z MineTan. Na tanexpert24 mają w ofercie, to dystrybutor tej marki. Doradzają też w wyborze dobrej pianki. Zależy jaki się chce efekt uzyskać wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olssil 0 Napisano Listopad 6, 2020 Suntastic efektima! najlepszy balsam brązujący EVER Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Listopad 6, 2020 Idzie moda na białą karnację. Tak ze nic nie polecę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Maj 27, 2023 Polecam Olejek Busajna, wspomaga opalanie a przy tym i super nawilża i ujedrnia skóre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach