Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahh

wchodzcie i odpowiadajscie czekam!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ahh

dziewczyny!! krotkie pyt co zrobic by chlopak byl o ciebie strasznie zazdrosny.....

Gość ant32
regularnie go zdradzać :p

ale zazdrosc straszna nie jest budujaca dla zwiazku....

Gość ahh
dziewczyny mam chlopaka ktory... czeka tylko na moje kolejne kroki on nic nie robi...on czeka az ja powiem ze mamy sie spotkac az ja zadzwonie napsize smsa...on sie wogole nie stara nie wklada nic do naszego zwiazku...wie ze strasznie mi na nim zalezy..i chcialabym zrobic cos by..troszke on zaczal sie o mnie starac...rozumiecie..??

ojejku.....niektórzy sa tacy leniwi:O tym bardziej jak kobieta przyzwyczaji ich do dobrego potem wola zrezygnowac z tego niz sie wykazac- wiem cos o tym

Gość ahh
no wiec co mam zrobic zeby on zaczal pokazywac ze mu zalezy tak jak ja to robie...no i zeby zaczal sie o mnie starac bo jak narazie to tylko ja sie staram i tylko ja wszystko utrzymuje!!!

Gość fjakakak
Zlać go, takie proste a takie trudne. Przestań się starać, dzwonić i itd. Jak on nie wykaże żadnej aktywności - coś, ale musisz stawić czoła faktowi, że mu po prostu nie zależy.

Gość ahh
i wiecie co.. macie racje..zaczne sie zachowywac tak jak on..moze sie poczuje choc przez chwilke tak jak ja..na jego smsmy zaczne odp krotko i na temat..niech sie obudzi..bo ja nie bede czekala na niego cale zycie ;)choc to troszke trudniej zrobic niz napisac... ;/

Gość adjkfj
z tego co piszesz wychodzi ma to ze tylko ty jestes zaangazowana w ten zwiazek i im szybciej dasz sobie z nim spokoj i zaczniesz zapominac tym lepiej i naczej bedziesz sie tylko meczyc tkwiac w toksycznym zwiazku

Gość ahh
ale jemu zalezy tylko jakos nie pokazuje mi tego...boi sie powaznej rozmowy ze mna zawsze ise wykreca..atask bardzo mi zalezy a on...pize mi tylko mile smsy i to wszystko..........czy to ma sens ??czy lepiej zaczac lekko olewac??

no przeciez kazdy Ci pisze zebys go olewala. wiadomo ze to trudne ale lepsze to niz tracic czas jezeli jemu na Tobie nie zalezy

Gość mam racje
zacznij go troszeczke olewac..nie pis pierwsza smsow nie proponuj spotkan...pokaz ze nie zalezy ci na nim tak jak kiedys, pokaz lekka obojetnosc a zobaczysz ze chlopak otworzy oczy i zacznie o ciebie zabiegac... co wy na to??mam racje ??;)