Gość weroniczka00 Napisano Czerwiec 24, 2007 ja sobie miller, a facetowi warka strong (teraz to juz wogóle hopla dostał, bo konkus znalazł w sieci na stronie stronga....) wpisujcie się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fsdero Napisano Czerwiec 24, 2007 Zywiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 zimne;) :D wlasnie czekam na rodzicow az wroca moze kupia piwo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boboo Napisano Czerwiec 24, 2007 1. Zywiec 2. Strong 3. Heineken 4. Paulaner (od niedawna) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luthien00 Napisano Czerwiec 25, 2007 wyłącznie Heinekena i Carlsberga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość velda Napisano Czerwiec 25, 2007 ostatnio Reed's ale to nie piwo w sumie jak dla mnie, oranżada ;) zawsze lubiłam Żywca, Tyskie, Lecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TYSKIE Napisano Czerwiec 25, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warkaa Napisano Czerwiec 25, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta dam Napisano Czerwiec 25, 2007 lech:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pijaczkaaaaa Napisano Czerwiec 25, 2007 strong & żywczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piwo jest bleeeeee Napisano Czerwiec 25, 2007 smierdzi mi pijakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a pijak to bakteria Napisano Czerwiec 25, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luska1234567890 Napisano Czerwiec 25, 2007 ja pije lecha hainekena carlsberga i gingersa czasem hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Margareth Napisano Czerwiec 25, 2007 tylko Heinekena i Carlsberga jest w stanie przełknąć moje kapryśne gardełko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość flora bakteryjna Napisano Czerwiec 25, 2007 - redds (ale tylko jabłkowy), - beck's (baaardzo dobre piwko) - Żywiec Porter (jak mam ochote na ciemne i na faze (!) po) - ale tylko po normalnym żywcu głowa nie boli :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach