Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lochneciusz

Podryw w autobusie , mile widziana opinia kobiet

Polecane posty

Gość a taka jedna sobiexxzz
w sumie obserwuje mnie od 2 lat i wczoraj przypadkiem spotkalismy sie ...w markecie...tak zwyczajnie podszedl do mnie i zagadal,ze znamy sie z widzenia itp.chcial mnie podwiezc do domu(mialam ciezkie siatki)...ale nie zgodzilam sie ,gdyz od kilku lat jestem w zwiazku:)

Gość Lochneciusz
i to się chwali :)! Pozdrawiam.

To w Polsce nawet nie można kobiety podwieźć samochodem jak jest w zwiazku ? Pachnie mi to trochę Islamem. Ale tak rzeczywiście jest w naszym kraju. Ja chciałem koleżanke podwieźć parę razy do domu (panienka) ale się nie zgodziła (bo ja jestem w związku) :-)

Gość yoho
liscik? :o wez chlopie, jak ci tak zalezy, wysiadz na jej przystanku, zapytaj o droge do jakiegos miejsca w okolicy jak zaczniecie rozmawiac to juz jakos pojdzie tylko sie usmiechaj i nie zostaw zadnych watpliwosci ze to wlasnie ja chciales o to spytac a jak pojdzie, to sie sam na miejscu przekonasz, nawet jak nei wyciagniesz od niej tego nr telefonu, to chociaz nastepnym razem jak ja spotkasz to masz pretekst zeby zagadac

Gość a taka jedna sobiexxzz
nie chodzi o to,ze nie chcialam by mnie podwiozl,ale z rozmowy z nim wywnioskowalam ,ze podobam mu sie,nasunela mi sie mysl,ze gdyby mnie podwiozl,to zaraz chcialby sie umowic,wymienic numerami telefonow....czytalam to z jego oczu...niech zostanie jak jest...fakt,ze facet wydal sie inteligentny,przystojny,dowcipny,byc moze "Z tej maki chleb bylby",ale jestem z kims i po co mi to? mysle,ze teraz jak spotkamy sie,bedzie juz latwo o rozmowe,bc moze zostaniemy przyjaciolmi,ew.dobrymi znajomymi,ktoz to wie,czas pokaze... Takze autorze topiku---postaw wszystko na jedna karte,zycie jest krokie by w nieskonczonosc odkladac decyzje,raz kozie smierc i do dziela...!!!!!!!!!!!!!!

Gość sdasdsad
CIEKAWE