Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scarlet 2007

facet namawia mnie na....

Polecane posty

Gość scarlet 2007

seks analny a ja jakos czuje niechec i lekkie obrzydzenie:( Co robic? Zgodzic sie czy lepiej poczekac?

jezeli nie jestes na to gotowa to mowisz ze nie, proste:) a kurde sie zastanawiam co ty sie nas pytasz? to twoje zycie i twoje decyzje

Gość scarlet 2007
wiesz z jednej strony nie bardzo mi to odpowiada, ale z drugiej chcialam zasiegnac opinii kogos, kto juz moze ma to za soba:)

Gość scarlet 2007
dzieki za opinie osobie o takim samym nicku jak moj

ja jeszcze nie probowalam ale z paluszkami juz nieco poczynamy:P a powiem ci ze bardzo jest to przyjemne tylko musi to miejsce musi byc baardzo \'\'mokre\'\' bo inaczej nie da rady:P inaczej czujesz bol:)a jesli chcesz sprobowac, to nie masz sie czego bac :) uzgodnij z chlopakiem ze jak cos bedzie nie tego to przestajecie :)

wiesz chodzilo mi ze jak cos nie tego, to po prostu jak bedziesz czula bol albo ci po prostu ta forma seksu nie odpowiada:)

Gość zapytalska
To straszne ze faceci chca was posuwac w pupe Moj Misiu naszczescie nie ma takich zboczonych mysli bleeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość scarlet 2007
dzieki fajna mädchen. Ktos pisze pod moim nickiem, nie bierzcie tego na powaznie. W takim razie ja sie wylaczam, bo to nie milo podawac sie za kogos :( Chcialam zasiegnac porady a ktos takie rzeczy pisze. Apropo, mieszkam z moim facetem i nie daje dupy kazdemu kto ma 50 groszy!

Gość do autorki topicu
no, madchen, ciekawe co pomysli twoj fagas jak cie rzuci,, jak po roku razem dajesz mu doslownie dupy. Zal mi cie

Gość scarlet 2007
cos mi sie z kompem dzieje??!! Tez slyszalam, ze to jest przyjemne, ale... samo to jest jednak cos nowego i trzeba sie przed tym dokladnie oproznic..

Gość zapytalska
jasne ze spadam Głupia dziwko A twoj facet niech cie posuwa dalej w dupsko zboczona zdziro

po roku czasu? nie oceniaj mnie wedlug siebie, poza tym co cie interesuje po jakim czasie daje dupy( gdzie ja napisalam ze mu dupy daje? napisalam ze powoli probujemy a jak ty czytac nie umiesz to nie moja wina)!!poza tym autorka prosila o opinie wiec jesli chcesz cos napisac to pisz a nie obrazaj innych

Gość scarlet 2007
wiecie co, myslalam, ze zagladaja tu normalni ludzie, z ktorymi mozna na kazdy temat pogadac, ale jednak co niektorzy nie maja zielonego pojecia o zyciu i chyba pomylili forum!!! Bo jego nazwa mowi sama za siebie!

Gość meska szowinistyczna świnia
zapytalska sama jesteś zboczona zdzira skoro dajesz tylko cipy i tylko na plecach jak kłoda no chyba ze nie masz komu co mnie nie dziwi

Gość MiSkAs
JASNE BZYKAJCIE SIE W DUPY TANIE KURWY

Gość tropicieldupodajek
ta madchen nie ma nawet 19lat, dziwa zwykla

dziwa zwykla? a gdzie jest napisane od ile lat mozna uprawiac seks? nie mierz mnie swoja miara, nie znasz mnie wiec nie mozesz pisac o mnie co ci sie podoba

Gość zapytalska
a po trzydziestce bedziecie srali pod siebie POWODZENIA

Gość scarlet 2007
no to moze pobawie sie dzisiaj wieczorem :) dzieki dziewczyny :)

zapytalska to nie wsadzaj sobie czołgu do dupy no chyba że ci zazdrość że ciebie nikt nie posuwa bo sie brzydzi

Gość scarlet 2007
nie denerwujcie sie. Nie warto tracic nerwow dla kogos, kto nie ma pojecia!

Gość KRUCA
JA jestem facetem i tez mysle ze to chore bzykac sie w dupsko Wole cipcie mojej niuni Taka jest prawda dziewczyny

przyjemności scarlet 2007 ;-)

Gość scarlet 2007
zapytalska, ty to nie masz pojecia. Srac to moze nie, ale sikanie podczas seksu to zajefajna sprawa!!! Zycie jest za krotkie i trzeba sobie umilac czas i probowac nowych rzeczy.