Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apolia

zdradzam mojego męża i fatalnie mi z tym

Polecane posty

Gość apolia
ale mi z tym źle......ludzie!!!!!!!!!!! chce mi się wyc! ten drugi powiedział mi, ze mnie kocha...

Gość apolia
rozmawiałam niejednokrotnie......ale on nic nie zmieni, nie moze i nie chce

Wszystkie na Ciebie wsiadłyśmy, a Tobie jest zwyczajnie ciężko.:O Szkoda mi Ciebie, więc będę trzymała kciuki, żeby udało Ci się wszystko ponaprawiać. Na przyszłość będziesz już wiedziała, że zaangażować się emocjonalnie jest tak łatwo, ale wyjść z tego - niestety trudno. Wystrzegaj się możliwości takich zaangażowań w przyszłości.

Gość aNNNiiia
pierwsz drugi.. sama widzisz że stoisz między nimi DOKONAJ WYBORU ZACHOWUJ SIĘ JAK DOROSŁA KOBIETA A NIE JAK ROZWYDRZONA GÓWNIARA!! Dziewczyno zejdz na ziemie porozmawiaj z mężem.. u niego szukaj szczescia milosci.. nie u tego drugiego... no chyba ze chcesz i wolisz tego drugiego to męża zostaw!!

Gość apolia
dziękuje Perełko....

Gość Iga...
Ja Cię rozumiem. Jestem w podobnej sytuacji. Tylko, że u mnie sie to ciągnie pare lat. To jak choroba, jak nauk. Tłumaczyłam sobie, że sie zakochałam, że jestem samotna pomimo, że mam męża i dalej w to brnęłam. Nie warto. Tyle co się wycierpiałam......nie życzę nikomu....Już zakończyłam swoją znajomość.......zwolniłam się z pracy nawet żeby uciec jak najdalej, bo on pracował ze mną. Mam nową lepszą pracę i jego nie ma. Mąż jest dobrym człowiekiem ale nie ma czasu za wiele .......ma inne zainteresowania niz ja.itd. Teraz staram się wszystko naprawiać w moim małżeństwie, staram się być szczęśliwa..... Napiszę Ci jedno: Nie warto w to brnąć. Skończ to teraz bo szkoda czasu i spokoju wewnętrznego, szkoda małżeństwa. To szczęścia nie daje , a tylko mękę.

Gość apolia
kocham meza bardzo mi gdyby cos mu sie stało (odpukac) to bym oszalała...nie wiem po co szukałam czegos, weszłam w to, a teraz nie mog.e wyjść, bo znow ranie tego przyjaciela(bo tak go nazwałam), ale nie ma przyjaźni między mężczyzną i kobietą, sama sie o tym przekonałam

Gość aNNNiiia
jeszcze jedno co mogę ci doradzić.. apolia naprawdę przemysl i zastanów się nad tym jak skłonić męza do zmian w waszym związku. Masz nauczke.. nie zdradzaj więcej. Postaraj się zadbać o związek z mężem. Jeśli to jego wolisz..

co to znaczy \"ale on nic nie zmieni, nie moze i nie chce\" nie może zmienić pracy ? a to mało pracy jest teraz w polsce ? nie chce - a to woli miec pracę czy żonę, bez sensu zupełnie hmm a czy sama wiesz czego chcesz ?

Gość Iga...
,, Życie bez zasad daje jedynie pozory chwilowego szczęścia,...a tak naprawdę wyniszcza człowieka" J.P II

Gość Iga...
Ja żałuję.......

apolia a czy ty jestes w stanie wypróbowac , czy to jest twój przyjaciel odmawiajac mu sexu przez czas jakis? i czy wystarczy ci samo spedzanie z nim czasu? mi sie wydaje ze to taki tój zastepczy maz tak jakby hm .....a czy on nie próbuje wykorzystac twojej słąbosci? i chwili?

No widzisz apolia... Siebie też krzywdzisz. Kto wie, czy nie najbardziej....:O Miotasz się. I tego kochasz i tego chcesz uszczęśliwić. Nie masz Ty łatwo dziewczyno. Wyplącz się a tego jak najszybciej. Będziesz cierpiała, bo i tej wyimaginowanej miłości do kochanka będzie Ci żal i poczucie winy wobec męża będzie Cię zżerało. Kiedyś przecież w końcu odetchniesz. :) Wtedy może wesprzesz radą jakąs inną zaplątaną dziewczynę. :)

Gość apolia
nea....ja z nim zapomniałam sie tylko albo aż 2 razy....a znamy sie intensywnie rok

Gość apolia
noe...przepraszam

Gość apolia
maciek......moj mąz ma świetną pracę zarabia tez swietnie, ma swoją firmę, budujemy dom, wzięliśmy kredyt, to nie taki proste.......niestety a ja czego chcę? moze dzidziusia? :D

apalia -może nie jest to proste ale bardzo sensowne po prostu przestań krzywdzić innych chcesz zmarnować życie to marnuj sobie i to jest proste

Gość apolia
ja nie chce marnowac niczyjego zycia ani tymbardziej swojego...chce tylko zeby mi ulzyło, bo mam wyrzyty i one sa nie do wytrzymania

a kto powiedział ze będzie proste ? jakby wszystko miało być proste to byś tutaj sie nie żaliła ze po 3 latach małżeństwa, zdradziłaś męża z jego kumplem z pracy b odo męża już nic nie czujesz, bo co można czuć do kogoś z kim nawet nie ma się czasu pogadać? pal licho takie życie, po co Ci dom w którym będziesz samotna ?

no tak było zajebiście a teraz chcę aby mi ulżyło odlot naprawdę apolia zajebisty odlot jestem Tobą zauroczony

no nie wiem czy dziecko bedzie dobrym rozwiazaniem?mam dziecko, wynagradza mi kazde samotne chwile , kiedy nie ma meza , a nie ma go 90 % dni w tygodniu,tylkoz e ja cała miłosc swoja przelałąm na dziecko i maz znowu ma przerabane ale od jakiegos czasu naprawiam wszystko i przewartosciowuje , musi mi starczyc tej miłosci dla nich dwojga bo tak to lipa....

Gość apolia
wiesz..maciek..czesto bywało tak, ze moj maz zapraszał go do nas w soboty na piwko, siedzielismy, gadaliśmy, moj mąz szedł spac a ja z nim siedzielismy jeszcze cały nastepny dzien i gadaluiśmy...do bólu, uwielbiamy ze sobą rozmawiac, on mnie słucha, pzatrzy jak w obrazek, podziwia, smiejemy sie ze wszystkiego i tak było ponad rok, a z w koncu w gre weszły uczucia, kurcze po cholere????????

Gość apolia
acha on jest w wieku męża...

a to ile masz lat żeby nie wiedzieć ze prędziej czy później tak się skończy ? no daj spokój, o każde uczucie trzeba dbać, a jak bardziej dbałaś o oczucie do kumpla swojego męża to nie było siły żeby nie wylądować w łóżku :|

Gość apolia
on nic nie ma i w sumie niedorasta mu do pięt, ale uwielbiam z nim gadac czuje sie super z nim

Gość apolia
no tak niezupełnie....nie robie mu obiadów, choc czasem i to sie zdarza, bo najgorsze, ze on mieszka na naszej posesji......