Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paradies

jest mi smutno, kto wysłucha?

Polecane posty

Gość zmartwiona o chłopaka
szkoda ze nie porucha :(

Gość corrado
Dawaj... ja wysłycham.. mam czas...

Gość ja wyslucham
powiadaj :)

no to tak:O panikuje bo w piatek wyniki matur boje sie ze nie zdalam polskiego. to raz. dwa-podjelam prace ulotkarza ale k...a jestem zbyt leniwa by tam wrocic :O dali mi idiotyczna kurtke do kolan i czapeczke z daszkiem ktora ch....go wie kto nosil wczesniej:O zapislaam sie na prawko i nie wiem czy ja w ogole dam rade zdac chocby teorie. czytam podrecznik i wielkie g.. w srode I wyklad a ja bym juz chciala wszystko umiec..:O w dodatku nie mam faceta, a mojoe kumpele prawie wszystkie maja.. a ja samotna:O :(

Gość corrado
Coś jeszcze ?? Bo jak na razie - to same bzdety :(

no super:O a co mialam napisac, ze dom mi splonal?:P poki co nie, wybacz corrado:D niemniej jednak jestem zdenerwowana jesli polozylam mature to moje marzenia...

Gość ona85
mi też smutno bo oblałam prawko już dwa razy:(:( dwa razy na łuku, który zawsze wychodził mi idealnie:( okropny stres, noga lata mi na sprzęgle a serce bije tak jakby miało zaraz wyskoczyć:( trzecie podejście 24.07. trzymajcie kciuki, mam nadzieje że tym razem łuk się uda. pozdrawiam.

ojojoj teraz na pewno zdasz. mowie Ci.. mam przeczucia czesto:) i teraz mi mowi, ze zdasz. poza tym znam wiele przypadkow, ze osoby zdaly wlasnie za trzecim razem.:) zobaczysz bedzie dobrze ale tak sie nie stresuj! to kladzie wszystko bo musisz PANOWAC nad autem:)

Gość corrado
Sorry... nie było mnie przy kompie.. 1. Maturę zdasz :) 2. Strój jakoś wypierz 3. Teoria na prawo jazdy nie jest aż taka trudna 4. Chłopaka sobie znajdziesz. Więc czym Ty się , dziewczyno, do cholery martwisz ?? :)

ja sie zawsze martwie na zapas.:O a do roboty nie wroce:D jutro spie:D pierrr....ole:D mam wakacje

Gość corrado
Zero logiki. Skoro martwisz się na zapas - to nie możesz pierdolić jutrzejszego dnia.

bo ja jestem nielogiczna:P no po prostu wiem ze musze zmienic swoje nastawienie bo na ewentualnych(:P) studiach sie wykoncze;) z tkaim ciaglym martwieniem sie.. niom a teraz pisalam ze ide spac a dupa jasiu bo mi sie nie chce. to jak chcesz to mozemy jeszcze chwile popisac;p

Gość corrado
MIałaś iść spać to nie zaglądałem tutaj.... Uprzedzaj mnie, że jeszcze jesteś... Bo na milczącego chama wychodze :(

Gość corrado
No i poszła... Odezwij się jutro - pogadamy :)

Gość corrado
dzisiaj już nie pogadamy... idę spać.. jutro, ok???

Gość ona85
Paradies a jak ci poszły matury ustne? nie przyjmuj się na zapas i nie martw o wyniki matur, wiem co czujesz bo sama czekając dwa lata temu na wyniki przeżywałam okropny stres, ale jakoś to poszło. Mature zdałam słabo i nie miałam szans dostać się na studia dzienne:( ale studiuje zaocznie i naprawde jest spoko, moge przynajmniej pracować, choć z tą pracą jest u mnie różnie...Przyznam ze rozdawanie ulotek to niewdzięczna praca:( i niewiem czy podjęłabym się tego... a testy na prawko są bardzo, bardzo proste, ale oczywiście trzeba się uczyć. Mam nadzieje że twoje przeczucie się sprawdzi:) Życze powodzenia i pozdrawiam

ustna z polskiego- 90 proc. z niemieckiego rozszerzonego- 95%:) nie wiem jak pisemne:( corrado czekam:) jak cos to zajrze tu o 22:) ona.. :) na pewno bedzie dobrze:* zobaczysz!🌻

Gość ona85
studiuje rehabilitacje zaocznie w Katowicach, a ty na co się wybierasz? chcesz studiować dziennie czy zaocznie? jak ci mija dzisiaj dzionek? mam nadzieje że już nie jest ci smutno i masz lepsze samopoczucie, a co z tym roznoszeniem ulotek?

nie poszlam na to:P zrezygnowalam z tej \"fuchy\":P.. chcialabym na germanistyke.. dzeinna chodz na moje gg jesli chcesz 9136026 :) tam latwiej pogadac..

a jesli chodzi o dzionek to tak normalnie minal;) polazilam po miescie.. niedlugo ide z kumpela poszwedac sie troche. humor jak humor.. :( nienajlepiej. a Tobie jak mija dzien? i jak samopoczucie?:)

Gość corrado
Miałaś być po 22 !!

no ale jestem teraz bo kumpela wpadla na gg:) i rozmawiamy m.in.. wejdz na to moje gg do cholery:P:P

Gość corrado
Ani mi się śni :P