Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez kobiety bez milosci

Od 3 minut mam 22 lata i czuje sie jak smiec

Polecane posty

Gość Rossi Barboa
Kazdy czlowiek chce dla siebie jak najlepiej i dziala wgl. wlasnego swiatopogladu w taki sposob, zeby zapewnic sobie szczescie. Widocznie on dziala tak, wgl. wlasnego mniemania, zeby byc szczesliwym, mimo tego, ze takie dzialanie wydaje sie innym ludziom nieakceptowalne.

Gość Rossi Barboa
Medice, curatum ipsum ... gdyby nie to, ze potrafie czytac w ludzkich myslach, rozszyfrowanie tego zwrotu zajeloby mi sporo czasu ;) Czyzby to bylo cos w stylu "szewc bez butow chodzi"?

Gość HAniaaaa
z brzydkimi kobietami jest jeszcze gorzej!!! kobieta bardziej potrafi zaakceptować brzydkiego faceta niz facet brzydką kobiete. dlatego ja nikogo nie mam.

Gość myslplanudzialaj
a zeszloroczna miss to plastyk.....a powaznie, to pewnie cos w tym jest tyle, ze pozytywna mysl moze duzo zdzialac........gadanie o przystojnych ludziach i ze maja lepiej, problem sie zaczyna gdy sa jeszcze nazbyt inteligentni - nie mowie o łotrach!

Gość Rossi Barboa
Aha, czyli wniosek taki, ze w Twoich myslach lepiej nie czytac, bo mozna dojsc do calkowicie odwrotnych wnioskow ;) Prawda?

nieprawda jest wiele brzydkich dziewczyn które mają chłopaka (przystojnego nawet) i prawie żadnego brzydkiego chłopaka który ma dziewczynę (a tym bardziej ładną) oznacza to iż bardziej na wygląd lecą dziewczyny, a nie tak jak to się przyjęło potocznie mówić: faceci.

Gość Rossi Barboa
Mnie sie wydaje, ze zbyt wielka uwage poswiecacie wzgledom fizjologicznym a za malo skupiacie sie na pscyhice danej osoby!!!!!

hjest tez wielu facetów łysiejących, z brzydkim zgryzem, o krzywych nogach, zgarbionych, w których kochaja się na zabój piękne kobiety :) znam takich par wiele

Gość HAniaaaa
to czemu ja nikogo nie mam? uśmiecham się, pomagam ludziom jestem miła, ale i tak tylko koleżanka.... jestem tylko dobrą kumpelą... niczyją dziewczyną...----> bo jestem brzydka

Gość Rossi Barboa
Hania ... Twoj obraz wlasnej osoby wplywa na to jak widza Cie inni ludzie!!!!!!! Widza Cie taka, jaka widzisz sama siebie.

Gość HAniaaaa
zaczynam odliczać ;)

Gość Rossi Barboa
spa_cja czyli jest 1 facet na swiecie, ktory ma akurat trafic na Hanie?

tak jest :) ale Twój wizerunek wewnętrzy musi być prawdziwy.....a nie udawany.....pokochaj siebie, pokocha Cię mężczyzna....na pewno masz wiele innych zalet, także fizycznych

Gość myslplanudzialaj
a to akurat nie prawda..........ladna z zewnarz i zatechla wewnatrz gdy sie zestarzeje i bedzie jak pomarancza i to taka zaplesniala....to jest problem........ludzie sie dobieraja i kazdy kogos znajdzie....popatrz na swoich kumpli na piewrwszy rzut oka zajebisty i tu i tu, ale co dalej preferuje laski w skorzanych ciezkich butach i obcislych kurteczka hehe a tu deficyt sam platyczek....

Gość HAniaaaa
nie potrafie sie widziec inaczej. to pewnie dlatego ze kiedys bylam gruba. schudlam, ale ciagle nie moge sie zaakceptowac. kumpele mowia ze jestem ladna ale nie powiedzial mi tego nigdy zaden facet.

Gość Rossi Barboa
spa_cja ... nie bede Cie uswiadamial ... ;) Skoro znalazlas tego 1 to Twoja teoria sluzy Tobie obecnie w maksymalny sposob. ;) Ja zmykam, dzieki za pogawedke ludki, nastpenym razem powinnismy pomyslec o ... czacie ;)

Gość Rossi Barboa
Ja w 99% przywiazuje wage do psychiki. Osoby, ktore maja ja piekna sa takze piekne na zewnatrz :)

Gość myslplanudzialaj
a tam jak sie spodobasz sobie to moze i innym ale to dlugi temamt boze ona mysli ze jest boska a fujjjjjj......trzymajcie sie ludzie glowa do gory i sie nie garbic.... czas dobranoc

Gość HAniaaaa
pa xD

Gość Rossi Barboa
A to jeszcze rozszyfruj ten wyraz, ktorego odczyt zostal utrudniony. :D

Gość Rossi Barboa
Hania to dietka 1600kcal i zmiana sposobu odzywiania sie. Jesli Twoja samoocena zalezy od tego, jak wygladasz, to co Cie powstrzymuje od tego, zeby wygladac tak, zeby samoocena byla ogromna? spa_cja ... skad u Ciebie takie slownictwo? Pewnie bylas na studiach o rozszerzonym zakresie ;) P.S. Wole escape ;)