Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nightdriver

niech jeszcze jedna kobieta napisze

Polecane posty

Gość nightdriver

niech jeszcze jedna kobieta napisze że wygląd faceta nie jest dla niej ważny to utłukę kobiety piszecie że faceci są zakłamani i wogóle ale spojrzycie same na siebie oszukujecie ile wlezie mówicie piszecie same brednie wyprowadzam sie z tego kraju może w innym znajdę tą jedyną normalną !!!!!!!!!

Gość wygląd nie jest najważniejszy
:)

Gość kozanostra
co ty chrzanisz, koles? to przeciez logiczne, ze wyglad jest wazny.hm. w pewnym momencie jest nawet najwazniejszy..

Gość Rossi Barboa
Dziecko idz juz spac.

Gość ramowa dyrektywa
wyglad nie jest najwazniejszy... no moze nie chcialabym byc z nizszym ode mnie o glowe i ciezszym o 100kg ale poza tym to wyglad jest dla mnie malo istotny. Nie ma brzydkich facetow.

Gość big foot
jesli sie kogos naprawde kocha to nie wazny jest wyglad, tylko to jakim jest sie czlowiekiem! :)

Gość nightdriver
chciałbym ale dzieckiem dawno przestałem być a i w pracy jestem wiec ciężko wykonalne

tylko w \"jakim jest się człowiekiem\" zawiera się też \"jak się wygląda\". 🖐️ Nikt mi nie wmówi że wygląd się nie liczy :P... Pewnie jak by spytać czy twój facet ci się podoba to okazało by się że tak... Więc co wygląd się nie liczy? Jak od jutra zaczął by cię jego wygląd odrzucać a na myśl o dotknięciu go dostawała byś niesmaku to piękna miłość skończyła by się bardzo szybko

Gość nightdriver
hehhe kolejne brednie big foot

Gość ramowa dyrektywa
a ja wygralem zycie - milosc ma to do siebie, ze nie konczy sie z dnia na dzien:P gdyby tak bylo to na pewno nie mogloby byc tu mowy o milosci

Gość WIELKIE NIC
mnie się moja wiela miłość z początku wcale nie podobała a mama i koleżanki mówiły mi, że on jest "bleee" a ja pokochałam bardzo i mimo, że jestem atrakcyjną dziewczyna, to on mnie zostawił :)

Gość p. Justynaaaa
Niom, jak się człowiek zakocha, to obiet miłości wydaje się najpiękniejszy...niezależnie od obiektywnej oceny, często nawet w opozycji. Miłość jest ślepa. Ale ja i tak wolę przystojnych - musi być odpowiedni wzrost, szczupła sylwetka i ładna męska buźka :D.

Gość big foot
poznalam mojego faceta dosyc dawno temu (na sympatii). Bardzo dlugo ze soba rozmawialismy (nie wiedzac jak wygladamy). Zakochalam sie w czlowieku, ktorego tylko slyszalam. Okazalo sie, ze jest wysokim facetem z waga ponad 100kg i wlosami zamiast na glowie to na plecach!!! Ale to nie mialo zadnego znaczenia, gdyz ma wspaniale wnetrze i jest najlepszym facetem na kuli ziemskiej!!! Pokochalam go za to jaki jest a nie za to, jak wyglada!!! Teraz mieszkamy razem i jest SuPeR!!!

Gość ramowa dyrektywa
a ja wygralem zycie - nie zrozumiales:P chodzilo mi o to ze cos tak nietrwalego, co moze skonczyc sie nagle z dnia na dzien nigdy nie bylo miloscia, tylko od samego poczatku jakims zludzeniem.

Gość ramowa dyrektywa
ale wstepne warunki nie zaleza tylko od wygladu, tak jak to sugeruje autor tematu!

Gość nightdriver
big foot tylko dlaczego przebywasz w takim a nie innym dziale na kafeterii bawisz sie w matkę polkę te już też dawno wyginęły

Gość big foot
przebywam w roznych dzialach a ten temat uwazalam za ciekawy. Ok, wiecej sie nie odzywam. Dobranoc. Ide sie poprzytulac :)

@ ramowa dyrektywa Czyli z tego co piszesz wynika że jeżeli dwoje ludzi się rozeszło, nieważne z jakich powodów i po jakim czasie to nie łączyła ich miłość, bo jest trwała. czy źle rozumiem?

Gość nightdriver
przepraszam a czym miałyby byc wstępne warunki ??????

Gość big foot
a tak na dobranoc. Wy wszyscy jestescie mlodzi i dla was najwazniejsze jest jak sie wyglada, szybkie auta, fajne laski a zycie to nie tylko zabawa i pokazywanie, ze jest sie cool! Ale sami sie o tym przekonacie. Bawcie sie dobrze!!!

Gość nightdriver
przepraszam ale nikt nie stwierdził że jest młodym

Gość big foot
mozna stwierdzic po tym jak piszecie. W pewnym wieku wyglad zmniejsza znaczenie a licza sie inne wartosci, ale kazdy robi i pisze to, co sam uwaza za sluszne. Ja wypowiedzialam tylko moje zdanie na ten temat.

stańczyk mnie ubiegł.... :O w życiu się nie bawiłem ... nigdy nie byłem w: pubie, klubie, dyskotece itd... nie mam żadnych znajomych ,przyjaciół itd... szans na pracę też nie mam... prawo jazdy raczej nigdy nie zrobię... a piękne \"laski\" przynajmniej te które są \"społecznie uważane za piękne\" to mam gdzieś....

Gość big foot
bo takie laski licza tylko na zabawe i kase. Takie wlasnie wyszukuja sobie super wygladajacych facetow z kaloryferem zamiast brzucha, pozostawiajac w cieniu mezczyzn naprawde wartosciowych i godnych milosci!

wiesz może i zmienia znaczenie... ale jak człowiekowi od piaskownicy do matury codziennie mówil i że wygląda jak ^&Y%$^$^$% i inne taki \"miłe\" rzeczy... to chyba jednak mieli rację. Co? kilkadziesiąt osób nie może się w takiej sprawie mylić dobra ja idę spać spać 🖐️