Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BRUSIACZEK

MOZE SIE ZNUDZIŁAM

Polecane posty

Gość BRUSIACZEK

JESTEM Z CHŁOPAKIEM TRZY MIESIACE ,ON MNIE ZAPEWNIA ZE JEST ZAKOCHANY ..MIELISMY RAZEM POJECHAC NAD JEZIORO ,JEDNAK WCZORAJ PRZYSZEDŁ I POWIEDZIAŁ MI ,ZE JEDZIEMY GDZIES INDZIEJ (W MIEJSCE GDZIE MIESZKA JEGO BYŁA LASKA ) ON JEDZIE W PIATEK ,A JA DOJEŻDZAM W NIEDZIELE ... CZY ON MA PRAWO PO TAK KRÓTKIEJ ZNAJOMOSCI WYSTAWIAC MOJE NERWY NA PRÓBE ... CO MAM MU POWIEDZIEC ? NIE CHCE WYJSC NA ZAZDROSNICE ,A JEDNAK COS CZUJE W SERCU ..JAKIS SMUTEK

jezeli cos czujesz ze cos jest nie tak to mu powiedz, po co masz sie zamartwiac i denerwowac? moze chlopak jedzie wczesniej zeby np wszystko przygotowac i moze jakas niespodzianke ci zrobic?:) a moze wybral to miejsce bo wydaje mu sie lepsze ale nie ze wzgledu na byla:)

Gość BRUSIACZEK
MIEJSCE JEST GORSZE OD POPRZEDNIEGO ,MNIEJSZA PRYWATNOSC

Gość malenka1234
a dlaczego uważasz ,że jedziecie tam , o tam mieszka jego byla??jakby chciał sie z nią tam spotykać to pewnie by Ciebei ze sobą nei zabierał...zapytaj się jego dlaczego woli jechać tam a nie nad jezioro???moze chodzi o kase?

Gość BRUSIACZEK
CHODZI O TO ,ZE ON WYJEZDZA DWA DNI WCZESNIEJ ,BO JA PRACUJE I NIE MOGE ...MOZE MAM PARANOJE ALE MOGA SIE SPOTKAC