Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan ałt

Jaki samochod jest obciachem dla faceta?

Polecane posty

Gość dacia logan czy renault talia
bo kto kupuje nowe auto, które jest tak samo usterkowe jak inne molele po pięciu latach i do tego brzydkie jak sam sk*****..... i płaci w salonie tyle, za ile mógłby mieć 2 solidne piecioletnie Toyoty corolle.....

rzeczywistość imienia mućki..a co tam..poszerzymy zakręty :D zresztą jak się wolno jedzie..A to nie są auta do śmigania-one muszą dostojnie sunąć :D Nie boję się ciasnych zakrętów,bo jak zcasami patrz w jakie uliczki wjeżdżają czasem autobusy..to mi się wierzyć nie chce..

Gość amantdniadzisiejszego
Największym obciachem jest facet w autobusie :p :p

Gość rzeczywistość imienia mućki
niezrozumieliśmy się, nie wiesz o co biega :D prawdziwa zabawa to jazda krętą, najlepiej górską drogą i tu nie chodzi o to czy się zmieścimy takim autem czy nie :D wiadomo, że się zmieścimy chodzi o maksymalną możliwą prędkość z jaką można pokonać zakręt, auta klasy gti, są do tego najlepsze (pomijam bardzo drogie sportowe z prawdziwego zdarzenia) na krętej drodze słabsze ale twarde auto dogoni znacznie silniejsze, na bezwładność (większa masa) nawet elektronika nic nie poradzi, jeśli pojedziemy naprawdę ostro...

dlatego wolę to audi tt niż dużą limuzynę

Gość gorolzpohalanskiejwsi
Panoćku i co z tego ze dognosz mnie tym Ałdi TT skoro mojego wozu drabiniostego nie wyprzedzisz ?

tyż prawda :D gospodarzu

Gość gorolzpohalanskiejwsi
Potym jedzi taki ceper i krzyczy że mu cztyrnaście na sytke pali, spokojnie cepry, ja tom to tylko ze dwadziścia kilometróm mioł bede. Powleczeta sie ze dwie gudziny to i nyrwy wam przejdom.

Gość czy codziennie
Tir Zdecydowanie

Na nasze drogi to tylko jakas sportowa limuzyna z fajnym silnikiem. Typowe, sportowe auta nie nadaja sie do naszych drog...chyba, ze do jazdy na krotkie dystanse...bo ja po przejechaniu sportowym autem 50 km mam dosc(twarde zawieszenie...czuje sie wszystkie plomby) ;).

Gość apapap
Ja chcem Minimorisa !!!!!

Gość fddss
VW Lupo mega obciach

Gość każdy ma taki samochód na jaki
nie prawda.... moi sąsiedzi kupują jedzenie tylko w biedronce i lidlu- nawet mięso- feee, ale nowego audika mają..... a ojciec mojego kolegi ma stacje benzynową i sieć warsztatów i jeździ 10letnim chryslerem, bo mówi, że mu taki wystarczy.... więc jak to jest.... tych pierwszych stać na 'pande' a mają audi, a tego drugiego stać na s klase a jeździ chryslerem :P