Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysia kasia

co sie stalo z Sekretem Laury???

Polecane posty

Gość krysia kasia

dziewczynki (i chlopcy), czy ktores z was moze wie, co sie stalo z moim ulubionym porannym serialichem "Sekret Laury" z Polsatu? Kurcze, zasiadlam przed tv punktualnie o 10, jak zwykle, a tu... klops. Nie mam nic przeciwko "Caarodziejkom", ktore weszly w miejsce Laury, ale na litosc, gdzie zakonczenie? co mnei ominelo??? "jestes moim zyciem" dalej jest w programie (chociaz zdaje sie ze niebawem sie skonczy), wszystkie tradycyjne ;) seriale i programy z ramowki przedpoludniowej sa, a mojej laury ni widu ni slychu. kto cos wie?

Gość krysia kasia
up

Gość krysia kasia
wydało sie że Laura jest chłopcem i serial w końcu zakończono

Gość krysia kasia
oczywiscie, jasne, no cudownie. dzieki, podszywaczu :-] a tak serio to co jest grane?

Gość bezlaurowa
właśnie, co sie stało z tym serialem? ktoś wie?

Gość współczuję ci szalenie
i proponuję zadzwonić do Polsatu z tym pytaniem :O może wspólnie zrobicie o tym film :)

Gość krysia kasia
:) to nie jest koniec swiata :P po prostu lubilam sobie przy sniadanku przed pojsciem do pracy poogladac laure. to nie powod do wyzlosliwiania sie. pytanie bylo jasne - czy ktos wie, dlaczego dzis laury nie ma, a nie "jestem uzalezniona, bede plakac, czy to juz koniec mojego zycia bez serialu?" :-] ok?

Gość krysia kasia
nikt mnie nie poratuje, nikt mi nic nie powie? ./' ./"

Gość abaliska
będzie leciał o 6 albo 7 rano...taki kicz nie powinien leciec wogóle w tv no ale cóż...

Gość krysia kasia
:) kicz nie kicz, jest wiele gorszych rzeczy w tv. tzw. brazyliady maja pewna konwencje, ktorej sie trzymaja i juz. ;) jelsi ktos ma jakies pewne informacje, to ja nadal czekam ;) pozdrawiam i tych, ktorzy brazyliady ogladaja, i tych, ktorzy ich nie trawia 🌻

Gość betta
od 25 cerwca leci o 6.50 na polsacie oglądałamto wiem,zresztą wystarczy zerknąc na program tv.Tez oglądam,i podoba mi sie

Gość krysia kasia
dzieki za konkretna odpowiedz w koncu :) patrzylam dzis w program on-line, ale chyba w szoku przegapilam. jeszcze raz dziekuje :) sciskam mocno, betta :)