Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muszkaa

chce miec rude włosy P

Polecane posty

na przekór wszytkim chce miec rude wlosy, taki kolor jak miała dziewczyna z reklamy gumy orbit! tez mam kręcone włosy, w tej chwili mam taki dziwny kolor ni to brąz ni ciemy bląd taki nijaki. Mam bardzo jasna karnacje i niebieskie oczy. nie wiem czy rudy bedzie mi pasował a wy jakie macie zadanie na ten teamt ? :>

Gość nie mamy zdania
:)

Gość nie wiem czemu na przekór
rude włosy są modne, były i pewnie będą.

Gość zaja.pl
ja se machne miedziany w rudy wpadajacy

Gość już od 3 lat słyszę że modne
sa brązy:-PTe brązy mi już bokiem wychodzą i na przekó tem modzie zrobilam sobie słote pasemka na brązowych włosach;)Wiem,ze pasemka są niemodene ale gówno mnie to obchodzi:-PNie warto ślepo podążać za modą,trzeba wybierac to w cyzm dobrze sie czujemy;)I dobrze wyglądmay bo nie każdemu pasują brązy....jeżeli marzysz o rudych włosach to zafarbuj je;)Rude,zadbane włósy są śliczne:-)

do jasnej karnacj i niebieskich oczu rydy kolor pasuje idelanie:-)Jak tylko chcesz rób sobie ten kolorek,raz sie zyje wiec warto spóbowac;)

*rudy a nie rydy.

Gość ja jestem brunetką ale zawsze
chciała miec tkai typ urody-jasna cera,rude włosy,piegi i zielone oczy;)echhh ślicznie to wygląda...

Gość Domisiaa
Też chcę mieć rude włosy ;p Ni to brąz ni to blond :P Jakieś jasno rudawe z blondem i brązem :(( Co mam zrobić żeby mieć rudę włosy ? Moja koleżanka Lena ma rudę włosy są cudne :D Zakochałam się w nich jak byłam mała miała rude włosy Kochałam je a teraz ni z pietruszki ni z gruszki mam 3 kolory włosów :((((((((( Pomocy Plissss ?

Jeśli chcesz to co za problem?;) do niebieskich oczu bardzo ładnie wyglądają;) jeśli nie masz jakichś problemów z zaczerwienieniem skóry to myślę, że jak najbardziej możesz spróbować;)

Farbuj;) najwyżej Ci się nie spodoba, to za jakiś czas się zmyje;)