Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaja.pl

co zrobic z kreconymi wlosami jak chce sie miec grzywke

Polecane posty

Gość zaja.pl
to smutne ze nikt nie wie :(

Gość hgfd
do kreconych wlosow nie nosi sie grzywki

Gość a wtrace sie
mozna wyprostowac. a tak wogole nie polecam grzywki zwlaszcza przy kreconych wlosach same problemy

ładnie wygladaja krecone włoski (od połowy głowy) z prosta grzywką:) moze wyprostuj prostownicą:)

Gość zaja.pl
nosi sie widzialam u paru dziewczyn tylko ze byly one przyczepiane i proste jak druty bo z naturalnymi nie ma ratunku

Gość nosi nosi
tylko robi sie taki wizerunek laleczki z porcelany :-) grzywke bedziesz musiala prostowac bo loczki na grzywce to dramat, znam osobe ktora ma sliczne loczki i grzywke i wyglada uroczo

Gość zaja.pl
jak ja nie lubie moich wlosow :(

Gość zaja.pl
laleczka z porcelany to raczej nie dlamnie to wiec nie widze wyjscie ..............bez grzywki tez zyc mozna

Gość a wtrace sie
moze powinnas zwrocic wieksza uwage na pielegnacje swoich wlosow , aby byly takie ladne lsniace loczki:) jejciu sama bym chciala takie miec

Gość zaja.pl
loczkow to ja raczej nie mam mam cos takiego jak Shara Jessica Parcer, i juz mam dosyc tego

Ja poki co mam proste wloski i grzywke,ale chcialabym zrobic sobie trwala.Ale mojej kochanej grzywki pozbyc sie nie chce za nic w swiecie.Tym bardziej,ze mi czesto niespodzianki wyskakuja na czole,wiec o likwidowaniu grzywki nie ma co marzyc.Skreca mi sie tez,ale na pewno nie tak jak osobom o kreconych wlosach.Sa szampony o odzywki prostujace.Czyli,ze przed prostowaniem sie ich uzywa.Bo prostowanie tak strasznie niszczy wlosy-wiem z wlasnego doswiadczenia.Teraz sa wakacje wiec nie prostuje.

Jak tak patrze na to co przed chwila napisalam to to sie kupy nie trzyma heh :D Bo w zasadzie nic na temat-no niby na temat ale o sobie ;) wiec ja mam kolezanke ktora ma krecone wlosy i jak nie wyprostuje grzywki to wyglada tragicznie.A wiadomo,ze takie wlosy na pewno kreca sie szybciej niz normalne.Wiec jesli masz mocne wloski to mozesz sobie zafundowac grzywke i prostowac ja.Ale przy slabych zdecydowanie odradzam.No i te odzywki wygladzajace,ktorych sie uzywa przed prostowaniem.A jesli nie bedzie Ci sie podobala prosta grzywka to sprobuj na ukos.Druga kolezanka tak ma,z tym,ze ona ma trwala.Wiec jej sie az tak ta grzywka nie kreci

Gość zaja.pl
ah te grzywki