Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiana

z szatynki w jasną blondynkę? warto?

Polecane posty

Gość zmiana

da się za jednym razem u fryzjera? rozjasnianie i farbowanie na jasny blond?

Gość Margareth
hej, ja tez mam zamiar rozjaśnić sobie włosy, chodzi mi o dosyć jasny blond, ale bez przesady aby nie wyglądało sztucznie. Wszystko zalezy od tego jak ciemne masz włosy i czy je juz wcześniej farbowałaś. z tego co wiem wiele moich koleżanek o ciemnych wlosach rozjasnilo je nawet o kilkanascie tonów juz za 1 razem.Czasem trzeba zrobic najpierw dekoloryzacje, ale to niszczy włosy. Ja mam jednak dylemat bo mam ciemna oprawę oczu i same oczy maja kolor ciemnobrązowy, nie chce zeby to wyglądało sztucznie. Ale jasne zawsze mozna pofarbowac na ciemniejszy kolor a odwrotnie to juz nie takie proste.

zrobilam to tydz. temu... balejaz rozjasneiczem do wlosow. najpierw bylam w szoku i pzrez 3 dni plakalam :P ale juz sie przyzwyczailam i mi sie podoba :):)

Gość zmiana
ja tez mam własnie ciemną oprawe oczu, a brwi to nawet bardzo ciemne, oczy mam brązowe... wlosy wczesniej farbowalam na ciemny brąz, ale juz od jakiegos czasu nie farbuje na tak ciemno. teraz mam takie normalne brązowe i tez sie zastanawiam czy nie bede w szoku jak sie zobacze :P

Gość Margareth
ja tez sie boje takiego potencjalnego szoku, ale w końcu są wakacje, można poszaleć. Dużo dziewczyn z ciemnymi oczami i brwiami wygląda ładnie w blondzie, wiec chyba jednak sie zdecyduje.

Gość durnie
i tak to k.rwa jest jak szatynki i brunetki psują prawdziwym blondynkom reputacje. BLOND TYLKO DLA PRAWDZIWYCH BLONDYNEK

Gość zmiana
reputacje to my mozemy blondynkom co najwyzej podnieść :D

Gość zmiana
Margareth -> a wybierasz sie do fryzjera? czy w domu bedziesz robic? ja mam zamiar isc do fryzjera tylko zastanawiam sie wlasnie gdzie, zeby mi nie spaprał sprawy... jak juz sie zdecydujesz to koniecznie sie pochwal ! :)

Gość Margareth
>>zmiana O boziu oczywiście, ze do fryzjera, bo jak sobie przypomnę moje pseudo-rozjaśnianie włosów woda utleniona w okresie gimnazjalnym , co wydawało mi sie wówczas wspaniałym pomysłem, to aż m sie gęsia skora robi. Mam poważny zamiar udac sie do fryzjera na początku lipca, ale ze mieszkam w raczej niedużym mieście to mam wybór rzędu kilkunastu salonów fryzjerskich, z czego tak naprawdę rozważę 2 lub 3. tez sie boje żeby czegoś, delikatnie mówiąc nie spieprzyły paniusie fryzjerki, bo uduszę na miejscu! Oczywiście zamelduje sie jak tylko ujdę z życiem.

Gość zmiana
ja tez w lipcu zrobie cos z moimi włosami, ale tak po 10 lipca bo do tego czasu musze jakoś wygladac :P , tak zeby mnie ludzie poznawali :P

Gość Maka X
Cześć dziewczynki ja tu pierwszy raz .... Moje naturalne włosy to ciemny blond, kiedyś nosiłam rozjaśniany blond ,później przeszłam do ciemnych kolorów,kiedyś mi odbiło i chciałam przejść na blond poszłam do fryzjera i miałam deloloryzację i jaśniejszy odcnień pochodziłam miesiąc i znowu mam ciemne.Dekoloryzacja strrrasznie niszczy włosy.Ja mam cienkie i delikatne po kilku miesiącach miałam takie śiano że coś okropnego nie mogłam się doczekać kiedy je zetnę.podcinałam, pidcinałam zą wkońcu ścięłam na krótko i jest o wiele lepiej. Męczyłam się chyba ze 2 lata.Nie poleccam jeśli któraś zapuszcza włosya jeśli już to tona maseczek , odżywek .pozdrawiam

Gość Maka X
trzeba się jeszcze zastanowić czy będziecie chodziły do fryzjera czy same będziecie sobie robiły. Ja mając ciemny kolor nieraz stałam w sklepie i zastanawiałam się z jakiej firmy kupić farbę i za każdym razem brałam z innej i odcień oczywiście też wychodził inny ale to nie widać było tak bardzo a blondy nieraz wychodzą żółte, pomarańczowe, rude....

Gość HEHEHHHH
A JA MAM WŁOSY JASNY BLOND ZA DARMO BO NATURALNE:p DO TEGO DŁUGIE I GĘSTE DO PASA

Gość zmiana
ja mam takie do połowy plecow wiec tez dlugie, i mam nadzieje ze to rozjasnianie nie przyczyni sie do ich ścięcia, bo niewyobrazam sobie posiadania krótkich włosów

Gość jelenka
do blondynki doszlam pasemkami 1 ladnie wygladaja 2 mniej niszczy sie wlosy 3 mniejszy "szok" dla siebie i otoczenia ale TYLKO u fryzjera