Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niveasiangel

starsi mezczyzni sa bardzeij seksowni

Polecane posty

Go艣膰 tylko pytam z ciekawosci
Dagaaa jedyna nazywa wszystko po imieniu;) zalozycielka- nie generalizuj,bo dobrze wiesz,ze nie o to chodzi. Nie wiem,ale ostatnio zapanowala jakas moda na spondorowane zwiazki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niveasiangel
Wam ci膮gle chodzi o aspekt fizyczno艣ci. Zrozumcie, 偶e niekt贸rzy mog膮 widzie膰 drugim cz艂owieku co艣 czego nie da si臋 dostrzec go艂ym okiem; Dla mnie najwa偶niejsza jest ci膮g艂a fascynacja partnerem: dok艂adnie takim jakiego opias艂 "rzeczywisto艣膰 imienia mu膰ki" :)Dok艂adnie o to mi chodzi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dydydtry
zgadzam si臋. Zawsze wola艂am facet贸w ok. 40-tki, nawet gdy by艂am nastolatk膮. Teraz mam 27 lat i 40-letniego m臋偶a. Oto kilka pow贸d: - m艂ody facet ma jeszcze fiu b藕dziu w g艂owie, my艣li tylko o piwku z kolegami albo szuka pracy - dojrza艂y facet cudownie uprawia seks, bardziej nastawia si臋 na satysfakcj臋 kobiety, m艂ody traktuje seks jak wyczyn sportowy. Dojrza艂y facet wie ju偶 gdzie jest 艂echtaczka, a mody wci膮z sie 艂udzi 偶e doprowadzi dziewczyne do orgazmu pseudo-pochwowego - przy dojrza艂ym wci膮偶 mog臋 by膰 ma艂膮 dziewczynk膮, nie musz臋 zgrywa膰 Mamusi jak w przypadku m艂odszych - wie wi臋cej ni偶 ja, jest ma艂o pyta艅 na kt贸re nie zna odpowiedzi - ma za sob膮 jak膮艣 przesz艂o艣膰 i 艂膮twiej mu zrozumie膰 kobiety, ma do nich wi臋cej cierpliwo艣ci - wzgl臋dy finansowe jako takie nie s膮 wa偶ne (bo np. ja zarabiam tyle samo co m贸j m膮偶), ale bardziej aspekt tego 偶e ju偶 ma ustabilizowan膮 sytuacj臋 zawodow膮, wie czego chce, jesli do tego jest cz艂owiekiem sukcesu, posiada wszystkie cechy o kt贸rych kobieta marzy - pewny siebie, m臋ski, typ zwyciezcy - ja osobi艣cie lubi臋 zmarszczki ko艂o oczu, du偶e szorstkie d艂onie , gdy wida膰 po nim ten up艂ywaj膮cy czas....itd... m艂ody ch艂opak ma zbyt delikatn膮 sk贸r臋 i kojarzy mi si臋 to z kobiet膮 Dodam 偶e bylam w wielu zwi膮zkach, z m艂odszymi od siebie r贸wnie偶 (raz z mlodszym o 5 lat) i ponad wszystko sobie chwal臋 dojrza艂ych m臋偶czyzn. Do tego kogos kto napisa艂 o przedwczesnym wytrysku - to m艂odzi m臋偶czyzni maja przedwczesny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niveasiangel
poza tym wielu starszych facet贸w potrafi s.艂.u.c.h.a膰... i rozumie wiele rzeczy bez s艂贸w, za pomoc膮 jednego spojrzenia jest w stanie od razu poj膮膰 czego partnerka potrzebuje... to jest to o czym pisze "rzeczywisto艣膰..." :DO艢WIADCZENIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niveasiangel
*DO艢WIADCZENIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do dydytry
widac,ze jeszcze niewiele wiesz o zyciu i nie znasz me偶czyzn;) A co do twoich zwiazkow to polemizowalabym,masz teraz 27lat,wiec poprzednie zwiazki to tylko drobne milostki starszych nastolatkow. A co do tego mlodszego 5 lat,to przepraszam w jakim byl wieku?15 czy moze 16 lat,a moze 19,to i tak niewiele jak na faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doswiadczona kobieta
Ech dziewczyny, nie wiecie co piszecie... facet czym starszy tym bardziej nie moze, chocby chcial., tym bardziej sie robi leniwy w lozku i mniej wysportowany. Nie mowiac juz o tym ilu z nich ma klopoty z tym, zeby skonczyc. To tylko wasze fantazje oraz erotomanstwo-gawedziarstwo cznia ich dla was atrakcyjnymi, tak naprawde nie ma to jak mlody byczek, ktoremu bez przerwy stoi, przekonacie sie, jak poznacie z bliska tych starszych panow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez doswiadczona
do doswiadczonej kobiety nic dodac nic uj膮膰,krotko zwi臋藕le i prawdziwie:) Nie napisalas jeszcze o problemach depresyjnych i innych zwiazanych z andropauz膮;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megasexylaska
by膰 mo偶e - ja tego nie neguj臋! Wy macie swoje do艣wiadczenia i r贸wnocze艣nie potrzeby (kr臋c膮 Was m艂odsi faceci :)) a ja jako nastolatka, jednorazowo chcia艂ybym spr贸bowa膰 seksu z kim艣 starszym od siebie... to ca艂kiem naturalne, 偶e podnieca nas to co jest z pozoru nieosi膮galne :) mnie ciekawi po prostu jak jest z takim facetem, z jakimi Wy teraz mo偶ecie to robi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seks przygoda
gdzie mo偶na spotka膰 prawdziwego faceta?

Udost臋pnij ten post