Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PB_2000

UWAGA- osoby używajce balsamy brązujące, wejdzcie i odp

Polecane posty

Gość PB_2000

Witajcie Mam kilka pytan, do osob uzywajacych kosmetyki brazujace typu garnier- skora musnieta sloncem i jemu podobne Kupilam sobie ten balsam i krem do skory sniadej i ciekawi mnie, jak on sobie razi w przypadku : - potu - innych kosmetykow/ chcialabym stosowac na noc, na twarz, krem tlusty i inne nawilzajace, tonik, zel do mycia - ubrania - perfumy Czy zostaja plamy, czy to jakos niszczy nabyta opalenizne itp Z gory dziekuje za opdowiedzi

Gość buehehe
Ubrań nie brudzi, tylko musisz czekac az całkiem sie wchłonie, chyba wchłania sie szybko, tzn. tak sądze na podstawie nivei - balsamu brązującego, bo jego wlasnie uzywam. Co do perfum, to ci powiem ze poczatkowo ten balsam ładnie pachnie, ale potem zaczyna śmierdziec typowo. Do tego stopnia mi ten odór przeszkadzał że teraz uzywam tylko na nogi. Nie byłam w stanie znieść tego na innych czesciach ciala. Jezeli brązujący do twarzy miałby miec taki sam zapach to ja dziekuuuje

Gość PB_2000
Odnosnie zapachu to faktycznie smierdza te balsamy, odnosnie perfum to mialam na mysli stosowanie ich na skore, czy nie powstaja od nich plamy na ciele, to samo z kulka pod pachy, co jeszcze ... aha i jak to sie ma do kremu- ja np tlusty krem na suche partie twarzy i boje sie ze rano wstane i bede miec plamie tam, gdzie ten krem polozylam Piszcie, na pewno sa tu jakies osoby, ktore stosuja takie brazujace kosmetyki :) I jesli ktos stosowal kilka balsamow to jaki najbardziej polecacie, moze ja za ciemny wybralam, skory nie mam ani sniadej ani jasne, taka pomiedzy

Gość bueheheh
Odnosnie zapachu to faktycznie smierdza te balsamy, odnosnie perfum to mialam na mysli stosowanie ich na skore, czy nie powstaja od nich plamy na ciele, to samo z kulka pod pachy, co jeszcze ... aha i jak to sie ma do kremu- ja np tlusty krem na suche partie twarzy i boje sie ze rano wstane i bede miec plamie tam, gdzie ten krem polozylam Piszcie, na pewno sa tu jakies osoby, ktore stosuja takie brazujace kosmetyki I jesli ktos stosowal kilka balsamow to jaki najbardziej polecacie, moze ja za ciemny wybralam, skory nie mam ani sniadej ani jasne, taka pomiedzy No wiem co miałas na myśli, ale chodziło mi o to że jak to tak śmierdzi okrutnie to nie ma sensu używac perfum bo efekt bedzie straszliwy jak sie ten odór wymiesza z szanelem :D No ale jak chcesz to myśle ze spokojnie mozesz stosowac, tylko zawsze na wchłonięty balsam. Kulke pod pachy używałam jak jeszcze stosowałam balsam na cale cialo i nic sie tez strasznego nie dzialo. Co do twarzy to nie wiem, bo na twarzy nic takiego nie uzywalam, ale pare godzin po nalozeniu brązującego balsamu wklepywałam sobie normalny krem w ciało i nic sie nie działo okropnego. Tą Nivee polecam, z tego wzgledu ze przynajmniej na poczatku zapach jest ładny. Ja mam do skóry jasnej.

Gość bueheheh
Nie wiem po co tam skopiowalam to co ty napisalas i jak to zrobiłam :| Sory :D

Gość PB_2000
W porzadku ;) Te perfumy to juz po porzadnym wchlonieciu, kurde boje sie ze mi odbarwi skore, a zapach moze da sie jakos wykurzyc zelem do mycia czy cus ;) Dziekuje ci za pomoc i prosze inne osoby o to samo

Gość bueheheh
Jak wykurzysz ten zapach to napisz jakim żelem tego dokonałas :D bede wdzieczna

Gość timbim
Balsamy brązujące najlepiej używać na noc. Rano prysznic i zapaszku samoopalacza już nie powinno być.

Gość bueheheh
nie powinno byc ale jest

Gość PB_2000
Jeszcze mi sie cos przypomnialo, jak one sie maja do- plywania na basenie, gdzie woda jest ozonowana Nikt nie stosuje balsamow, wiecej No prosze, kobiety drogie :)

jesli chodzi o odbrawinie itd to mysle, ze nie powinny wychodzic, bo balsam brazujacy opala stopniowo, a nie szybko ja samoopalacz. mnie interesuje kwestia brudzenia ubran, gdyz ulubiony bialy biustonosz juz musialam wyrzucic gdyz silnie sie odbarwil po johnsonie. dlatego moze ktos jest w stanie polecic co napewno nie brudzi bielizny?

Gość gossipgirl
z tym balsamem to raczej nie na twarz. Polecam Dove;) slicznie pachnie! i nie zostawia plam, tylko rozprowadz rownomiernie.