Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelllka

tusz do rzęs - jaki polecacie?

Polecane posty

Gość mirabelllka

chodzi mi o mocno pogrubiający tusz do rzęs,używam Max Factor 2000 Calorie i kiedyś byłam nim zachwycona,ale ostatnio jakoś się "popsuł".Co polecacie?

Gość mirabelllka
woda...dzięki,ile kosztuje ten air max?

Coś koło 20-25 zeta, zależy od sklepu. Ale jeszcze lepszy jest Astor Lycraflex, z tym, że nie pogrubia aż tak, ale za to pięknie podkręca i rozdziela rzęsy.

Ponoć świetny jest Max Factor, Masterpiece. Ja go nie używałam, ale może warto wypróbować:)

Gość mirabelllka
wielkie dzięki

Gość malusia22
ja tez używam max factora - 2000 calories ale ostatnio sie zepsul na maksa, strasznie szybko wysycha i sa problemy z jego nałożeniem ehh

Gość mirabelllka
hmm...więc to nie tylko moje zdanie,malusia dokładnie tak jak piszesz,strasznie szybko wysycha i nie daje takiego efektu jak kiedyś.Pamiętam,że jak kupiłam go pierwszy raz,to byłam zachwycona,bo już po pierwszym pociągnięciu oko było super,a teraz muszę nałozyć kilka warstw,a i tak nie jestem zadowolona :(

Gość ja tez uzywałam zawsze
Max Factor 2000 calorie,ale kupiłam DIORA - DIORSHOW i nie zmienie na zaden inny. Cena to ok. 100zł ale naprawde warto!!!!!

Gość Dziewczęca
ja stosuję od ok.5 lat lancome amplicils. Cena powyżej 100, ale tusz kupuję raz na rok, bo jest tak wydajny i daje piękny efekt. Nie warto oszczędzać na tuszu i co kilka miesięcy kupować nowy.

Gość Niurka Acevedo
MAX FACTOR 2000 calories zdecydowanie najlepszy. Próbowalam wiele od tanich po bardzo drogie i Max Factor jak dla mnie 1 miejsce.