Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hewletta

dziewczyny, chcialabym na lato cos zrobic ze swoimi wlosami ale nie wiem co

Polecane posty

Gość nie wklejaj
ogol sie

Hm..gdybys pokazała owal twarzy i wielkość czoła, byloby lepiej. A tak to mogę jedynie powiedzieć, że warto je skrócić, wystrzępić i wyprostować, bo sianko masz na głowie lekkie.

Nie nazwałabym tych włosów siankiem, są zadbane i puszyste, ale nie nastroszone, takie wygładzone, wyprostowane na drut włosy wcale nie wyglądają fajnie.

Gość hewletta
owal twarzy i wielkosc czola , zaraz cos znajde

woda sodowa--- nic nie widać, i to tylko moje ogólne wrażenie, ale chyba są po malowaniu?

a no właśnie, sorka, nie przeczytałam Twoje posta, w którym powiedziałaś, że włosy są malowane... :P

Gość jak to nie wiesz co
jak masz porządnego fryzjera to on CI doradzi i powie co warto. Ja znalazłam taką fryzjerkę, której mówi np. że chciałabym mieć grzywkę. A ona mi wtedy mówi że tak, ale tylko taką i taką bo inna spowoduje ze będę wyglądać okrąglej czy coś tam. Sama często doradzi. ale taka fryzjerka jest we Wrocławiu a gdzie indziej to nie wiem...

Niestety trudno trafić na fryzjera, który naprawdę dobrze doradzi, zazwyczaj oni lubią realizować własne pomysły;)

kurcze...sama nie wiem , ale raczej nie pasuje ci grzywka, ja bym je troszkę wystrzępiła przy samych policzkach i wygładziła te loki na końcach.

hawletta- a może grzywka, do tego cieniowanie przy linii twarzy i przedziałek bardziej na bok? Kolor masz bardzo ładny. Jaki to jest szampon jeśli można wiedzieć?

Gość hewletta
no wlasnie ,ja takiego fryzjera niestety nie znam:( chcialabym jakas fryzurke co wlosy same jakos by sie fajnie ukladaly, tylko niewiem jakie to. no i wlasnie chcialabym skrocic wlosy, ale tak za bardzo niewiem dokad. bardzo krotkich nie lubie miec. no i tez (chyba moja wielka wada:P) nie lubie sie bawic z wlosami, jakies ukladanie itp.

Gość hewletta
aaa tylko nie grzywka:P kiedys sobie zrobilam i nie moglam sie doczekac kiedy mi odrosnie:) a szampon jest z loreala kolor braz

Ja też nie cierpię grzywek:P Najlepiej ładnie wycieniować, szczególnie w pobliżu twarzy, trochę skrócić (5-7 cm) i zrobić przedziałek bardziej na boku. Jeśli masz problemy ze skręcaniem się włosów to wypróbuj mleczko Hot Liss Loreal\'a.

Gość hewletta
jak wysusze wlosy suszarka to sa proste jak po prostowaniu, a jak zostawie je na samopas po umyciu to wlasnie takie loczki sie robia

Mam tak samo, albo na deszczu robią mi się takie fale Dunaju, że ho! ;)

Mhmm, dokładnie! Bardzo podoba mi się jej nowa fryzura, świetne cięcie i kolor, myślę, że i Tobie by super pasowało:)

Gość hewletta
a jak to wytlumaczyc fryzjerce? bo ze zdjeciem moze byc klopot:(

Z tym może być kłopot, może poszukaj w jakichś czasopismach, powinno być jej zdjęcie.

Gość hewletta
no tak jak myslalam, wydrukowalo sie tak ze raczej nic nie widac:P czyli wlosy skrocic i wycieniowac przy twarzy, tak?:)

Moim zdaniem tak będzie najlepiej, ale ostateczna decyzja należy do Ciebie;) Przede wszystkim musisz się dobrze czuć w nowej fryzurze. Podobno kobiety zmieniają uczesanie, gdy w ich życiu coś się zmienia... Chyba sobie zafunduję dredy albo irokeza;) :classic_cool:

Gość hewletta
hehe czyzby u Ciebie jakies powazne zmiany w zyciu nastopily?:P mi sie moje wlosy znudzily, zawsze tak jest ze jak sa dlugie to chce cos z nimi zrobic , a jak juz zrobie to czekam az znowu beda dlugie i tak w kolko:P ktoregos dnia to sie chyba na lyso ogole

Nie potwierdzam, nie zaprzeczam bo nie chcę zapeszyć:P Na łyso powiadasz... Coś jak Sinead O\'Connor :classic_cool:

Muszę już lecieć niestety, powodzenia z tym fryzem życzę!!! ;) Pa🖐️

Gość hewletta
nie dziekuje:) papa i milego wieczorku