Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeshgpid

czy przy...

Polecane posty

Gość jeshgpid

..zapaleniu wyrostka robaczkowego non stop bolał by mnie brzuch...Coć mnie kłuje w prawym boku,ale noge mogę podnosić i jak naciskam to po puszczeniu reki mnie nie boli...Czy to może byc kamica?

Gość jeshgpid
up

Gość pliszka
hej idz najlepiej do lekarza,wyrostek czasem tylko lekko pobolewa a w srodku moze byc juz stan zapalny,ja tak mialam i prawie nie umarlam,bo mnie tylko troche bolalo a jak mi operacje robili to lekarz powiedzial ze jeszcze kilka godzin i bym umarla,prosze isdz lepiej do lekarza

ja miałam kiedys podobnie....strasznie mnie napierdzielało z prawej strony na dole...bałam sie okropnie że to wyrostek,normalnie wiłam sie z bólu. Poszłam do lekarza i okazało się że to jajnik,nic poważnego...także nie panikuj,tylko idź do lekarza.

Gość jeshgpid
już byłam u dwóch lekarzy i oboje mówili,że to nerki albo kamica moczanowa...normalnie panikuje,ale cały czas nie daje mi spkoju,że to może wyrostek

Gość tu sa zmije i robaki
zapierdzielaj do lekarza i to migiem , pewnie dostaniesz skierowanie na badanie moczu , ja po takim badaniu jak poszlam z wynikami do lekarza , to w godzine potem lezalam na stole operacyjnym :O, a lekarz tez myslal , ze to jajnik

Gość jeshgpid
dodam,że również boli mnie prawy pośladek

Gość jeshgpid
miałam badanie moczu i wszystko było ok

no wyrostek to raczej to nie jest....przy wyrostku zazwyczaj drętwieje prawa noga. Tak mówią.