Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana_kicia19

CHCE SIE ZABIĆ!!!

Polecane posty

do ---> zdesperowana_kicia19 Droga Kiciu19. Wybij sobie z głowy wszelkie desperackie posunięcia. Chcesz narobić sobie i swoim rodzicom klopotów? A jak zostaniesz potem kaleką? Jesteś młoda, życie przed Tobą. Uważam, że powinnaś udawać przed facetem, że wcale nie cierpisz z jego powodu. Po pierwsze czymś się zajmij, może gdzieś wyjedż najlepiej w mieszanym towarzystwie. Kto zbyt mocno kocha i za bardzo to okazuje jest jakby na gorszej pozycji. Powiedz sama sobie stanowczo jestem cholernie atrakcyjna i na miejsce tego jednego mam 10 innych kandydatów, uwierz w to i staraj się adekwatnie do tego zachowywać, żadne maślane oczy na widok ukochanego!!! A już broń Boże łzy!!! Jak Cię zobaczy na ulicy uśmiechniętą w towarzystwie inne faceta (może być kuzyn albo jakiś kumpel) a Ty do tego nie zwrócisz na niego uwagi, będziesz tak zaabsorbowana towarzyszem, że go po prostu nie zauważysz ... Albo to podziała i facet pożałuje, że Cię stracił, albo Ty trochę się zemścisz a przede wszystkim wzmocnisz się i nabierzesz do siebie samej więcej wiary i szacunku. Płakać możesz jak nikt nie widzi i nie słyszy. A tak dla dodatkowej edukacji: wejdź na topik \"sposoby zdradzanych żon\" i w żadnym wypadku nie poddawaj się. Naprawdę tak jak napisała Swirusek: \" facet ... tego kwiatu jest pół światu\". Rozumiem Cię, że teraz rozpaczasz, tego nie da się całkiem wyeliminować, ale ból trzeba i należy zmniejszyć, tak jak Ci tu radzą dziewczyny. Trzymaj się i nie daj się! Pozdrawiam mint

Gość odp.
kicia zapomina się zapomina jeszcze młodziutka bardzo jesteś i niejedna miłość przed Tobą jak byłam w Twoim wieku myślałam identycznie, teraz mnie to śmieszy mam 33 lata więc trochę więcej przeszłam chartuj się przed prawdziwym życiem zamiast iść na łatwiznę pozdro