Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatnaOliwka

baaaaaardzo brutalny w łóżku pomocy!!-

Polecane posty

Gość delikatnaOliwka

taki jest mo facet nic deliaknosci romantycznego nastroju...mogłby spróbowac mnie zrozumiec ja mam 17 lat on 27 to chociaz tak na poczatku mnie wprowadzic wswiat seksu troche delikatniej a do niego zadne argumenty nie przemawiaja..tylko mowi ze sie przyzwyczaje i polbie a to juz trwa prawie pol roku a ja sie nie moge przyzwyczic i polubuic jakz nim rozmwiac?

Gość delikatnaOliwka
a wyglada to tak: podchodzi do mnie , lewy prosty i kelcze, on wyjmuje swoja 21cm pyte i wali mnie nia w potylice , nastepnie pakuje do pyska , wczoraj kulami przetracil mi dwie gorne jedynki pozniej kopem w zebra leze na brzuchu , smaruje mi oko saurona wazelina techniczna i penetruje analnie az stolec wychodzi mi okiem

Gość zerwj wykorzystuje
cie kretynko

Gość delikatnaOliwka
dzieki widac mozna tu pogadac z rodzicami nie moge przyjaciólki mnie olewaja a te fora sa przereklamowane...nic trudno sama coś wymysle...zegnam

Gość delikatnaOliwka
dodam tylko, ze teraz oddalam sie od kompa gdyz ide na miejscowy dworzec , gdzie czeka na mnie wysmienity parujacy klocek pana Ryszarda miejscowego menela , ktoreegpo pozdrawiam serdecznie 🖐️

Gość poldek 69
Jeśli będziesz odwiedzał tę strone debilu to połowa forumowiczów odejdzie

Gość poldek 69
ja bede pierwszy, mowie nie podszywaczom i udaje sie do ojego sasiada , razem z nim odbedziemy stosunek z koza

Gość Dziewczynnoooo
otwórz o czy wykorzystuje scie ma darmowa dziwkę..NIE kocha!! nie liczy się z tobą!Slepa jestes?

Gość był już taki topic
smutni są Ci sfrustrowani seksualnie podszywacze, nie mogą znieść myśli że ktoś inny uprawia seks a oni mogą na temat seksu tylko idotyczne podszywy wymyślać....bo nie dane im było ani nie będzie seksu zaznać

Gość Prawie jak.
a teraz ide do lazienki gdyz wlasnie wola mnie moj tate i kaze opuscic forume bedzie anal jak az milo

Gość realnie i rozsadnie
to ty jestes ta oliffka z forum o wargach sromowych, trzeba bylo robic korekcji warg sromowych, to teraz nie mialabys klopotow

Gość xml
twoj men chce z ciebie zrobic ulegla suczke po prostu, dlatego cie tak traktuje