Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkbbb

teraz się naprawdę przeraziłam - wypadanie włosów...

Polecane posty

Gość nkbbb

słuchajcie mam od dawna problemy z wypadaniem włosów, 3 miesiac etemu rzesząłm bardzo intensywnąkurację i to w końcu poskutkowało -neistety na 3 meisiące. Od 3 tygodni znowu się zaczęło i wypada mi znowu mnóstwo włosów i są w złej kondycji (raz suche, raz tłuste) - tragedia poprostu. Teraz przed myciem glowy rozczesałam je i na grzebieniu znalazlam mnóstwo wlosów - szok. Zwykel byłoich tyle w wannie po myciu głowy ale suche włosy tylko rozczesane?? Czy to może byc skutek branai silnego betakarotenu (15 mg solastyna forte)? Czy to może oznaczać jakąs choroobę?? Jutro zarehjestrujęsiędo dermatologa, ale to potrwa. podtrzymajcie mnei trochę na duchu...

Gość nkbbb
dziewczyny??

Gość nkbbb
no wąłśnei dietę mam dobrą... może mało tylko NNKT?? to może mieć wpływ??

Gość może zaburzenia hormonalne
?

Gość nkbbb
tez o tym pomyslałam ostanio hormony (niestety postinor) brałam pół roku temu...jeszcze by to trwało??

Gość nkbbb
halo??

Gość nkbbb
i co nikt nie pomoże??

Gość nkbbb
to chyba dobre dla suchych włosów... boję się że jeszcze bardziej obciąży i bardziej będą wypadać. Ale może i to spróbuję

nic bardziej blednego , moje sie strasznie przetluszczaja i mam wrazenie , ze po stosowaniu olejku lojotok sie zmniejszyl.

Gość nkbbb
w taki razie spróbuje, po jakim czasie beda efekty? kiedy w razie czego odstawic jak nie pomoże?

wcieraj w skore glowy opuszkami palcow raz przy razie na noc a rano umyj glowe. olejek podgrzej w mikrofali lub w goracej wodzie zanurz buteleczke. ja dodaje tez 3-4 kropelki do szamponu. wlosy sa w zdecydowanie lepszej kondycji i dobrze sie ukladaja.

to zalezy w jakiej kondycji sa twoje wlosy. musisz byc cierpliwa i regukarnie to stosowac , po kilku zastosowaniach powinnas juz zobaczyc zmiany na lepsze.

Gość metyhsia
ano, mam koleżankę, której po beta karotenie również zaczęły wypadać włosy. Moga być to także kwestie hormonalne...

Gość nkbbb
dzieki. a jaki szampon używasz? ja teraz myje hipp bo nie ma SLS i jest delikatny a te moje włosy takie kapryśne.

Gość nkbbb
zostało mi jeszcze 5 tabletek i zjem je do końca. a hormony to chyba szalaly poodstawieniu a nie teraz po 6 miesiacach po?? coz ide do dermatologa niedługo, zobaczymy jak on oceni to co mam na głowie

hahaha , ja tez ostatnio uzywam hipp !! dawaj jeszcze kilka - ale nie za duzo - 3-4 kropelki olejku do szamponu wystarcza.

Gość nkbbb
zobaczymy co to da, tak czy tak dzieki...

wcieraj ten olejek w skore glowy - bo warto , sama zobaczysz efekty. uciazliwe to ale dziala. a po umyciu zastosuj jakas zmywalna odzywke .