Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urocza szatynka

Jutro zapowiada się na sexik a moja cipunia w opłakanym stanie

Polecane posty

Gość urocza szatynka

2 włoski mi wrosły w skorę i za chiny ludowe nie idzie ich wyciagnac :O powstał dosyc duzy czerwony syfek a skóra wokół niego ma ciemniejszy kolorek :O kurcze posmarowałam to teraz jakims kremem a te ciemnejsze miejsca sokiem z cytryny, mam nadzieje ze wybieli... jak narazie jest cała czerwona:O mam nadzieje ze do jutra zejdzie, jak myslicie? znacie jakies sposoby na te cholerne przebarwienia i chrostki?

Gość lejejakzcebra
ale jutro wtorek przecież !!

Gość urocza szatynka
i co z tego:P:P

Gość lejejakzcebra
no jak to ?? tak we wtorek?? przeciez sexik to świeto, tylko niedziela sie nada ...

Gość ja_to_ja
KROSTKI dziecinko :O posmaruj zwykłą niveą

Gość Szparunia_cipunia
no właśnie..najgorzej jak ma być sexik, a cipunia ma czerwone krostki od wrośnietych wloskow....Panowie, nie przeszkadza Wam to? za estetycznie to nie wyglada...mi wstyd taka pokazywac;)

wydłub go igłą innego wyjścia nie ma sam nie wyjdzie a jak nie wydłubiesz to za dwa dni bedzie Cię cała piczka bolała i się nie dotkniesz a ta krosta będzie jeszcze bardziej zaogniona :O miewam tak czasami, niestety :O weź igłę, zdezynfekuj , wbij i spróbuj ciągnąć aż przebijesz krostkę i wyleci długi skubańcuch ja zawsz sie dziwię, gdzie on się taki długi tam zmieścił ehh uroki depilacji :O

Gość polej wrzątkiem to napewno
wyieli

Gość ryszarda_Prawdziwa
Posmaruj pastą cynkową i spirytusem. Tylko se nie wlej.

aaa chyba, że Ty o normalnych małych krostkach mówisz :P :P bo mi się ostatnio taki wieeeelki zrobił od wrośniętego włocha :O :O :O :O ale Ty chyba co innego masz :P więc nie dramatyzuj :P :P :D

Gość urocza szatynka
kurcze , probowałam igła z poł godzinki ale tego włosa nawet nie widac :O kurcze zrobiłam sobie dzis ta miksture a aspiryny i gliceryny mam nadzieje ze pomoze a jak myslicie ten sok z cytryny wybieli mi te ciemnejsze miejsca?

Gość plastic surgery
nie wybilei, bo te miejsca to stan zapalny, jeszcze moze bardziej podrażnić, bo to jakby nie było kwas

Gość urocza szatynka
kurcze ale w sumie to ja mam cały wzgorek ciemnejszy,. nie wiem dlaczego , tez tak macie? narazie cipka jest cała czerwona mam nadzieje ze nie zaszkodzi mi to:O

skoro masz zaognione to włos musi być gdzies w środku, nie ma innej opcji :P co do tej mikstury to też ją zrobiłam i chuja dała w moim przypadku a szczerze mówiąc liczyłam na cud bo mam depilator i nie mogę go używać :O nie pomaga ani nawilżanie, ani peeling ani sriling :O wrastają pizdy cały czas :O :O p.s mam strasznie grube i czarne włoski i musze z tym żyć niestety tzn zbieram na laser ale marnie mi to zbieranie wychodzi :P :D

Gość urocza szatynka
kurcze jutro chce sie pierwszy raz kochac z mom facetem i chce wypasc jak najlepiej, juz dzisiaj by do tego doszło gdy bym sie nie wstydziła:O ehhh

Gość Szparunia_cipunia
teoria....czytam Ciebie, leze i kwicze haha peeling sriling..wrastają pizdy cały czas hahahahaha...dobra jesteś:) jak się długo potrzyma takiego chama w srodku to w koncu materia sie nazbiera i bedzie mozna to wycisnac i wlos wyjdzie, ale cholernie to boli i moze zostac czerwony slad.

Gość urocza szatynka
dłu8go sie czeka az sam wyjdzie ?:O tragedia, chyba nałoze sobie plaster i powiem ze sie zaciełam :O

Gość Szparunia_cipunia
nio trzeba zaczekac kilka dni, ja sobie czasem troche fluidu zarzuce na czerwona krostke:P albo kocham sie jak jest mrok hahaha

Gość urocza szatynka
Szparunia_cipunia czym depilujesz ? ja pinceta i maszynka:O kurcze ze teraz mi te włosy musza wychodzic:O

Szparunia no co przeca prawde piszę ?? :P a że mnie to wkurwia niemiłosiernie to inna historia bo kurfa ja musze być jak ten orangutan zarośnięta :O moje koleżanki mają 3 włosy na jednej nodze na krzyż i buczą, że owłosione :O :O ja se rano maszynką pojade a pod wieczór już mam jeża na girze :O :O :O ale na szczęście mojemu facetowi to nie przeszkadza :D ano i zgadzam się, że da się to wycisnąć i że boli zajebiście :O :O :O :O Szatynka a Ty sie piczką nie przejmuj bo jak to pierwszy raz to koleś będzie taki podjarany, że nawet jakbyś śledzia miala między nogami to by nie zauważył :D :P

Gość urocza szatynka
teoria myslisz? hehe mam taka nadzieje:P ehhh kurcze najgorsze sa poczatki pozniej idzie sie przyzwyczaic, ale teraz mu sie z takim bąblem pokazac tragedia:O ehh mam taka ochotke na niego:D

myslę, mysle ;) tzn zdarza mi sie od czasu do czasu :D :P a tak na poważnie , mówię Ci, że nie zauważy ;) ;)

Gość urocza szatynka
zapomniałam dodać, że na odbytce też mam taką chrostkę bolącą, próbowałam ją wyciągnąć pensetką ale bardzo bolało, więc przekłułam igiełką, posmarowałam soczkiem z cebulki, a potem spirytusikiem i na noc wtarłam jeszcze papkę czosnkowo-jogurtowo (dezynsekującą), tatko muwi, że to hemoroida, ale to chyba niemorzliwe? mam 17 latek.