Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika bella

włoch-zdjęcie- spotkać się z nim????

Polecane posty

Gość kika bella
up up up

Gość fdeg
uwaga wirus

Gość Marzena B...
obleśny:o

Gość facet jak facet
jak dlugo sie znacie? Czy wcale??? Uwazaj, Wlosi bardzo lubia Polki. Jesli masz ochote na przygode, to tak. Jesli szukasz faceta na stale (badz przynajmniej na dluzej) to nie polecam. pozdro

starawy z deczka :P i bardziej do Araba podobny niż do Włocha :O

Gość kika bella
ma 31 lat poznalam go dzis na czacie, pracuje w warszawie i chce sie spotkac za dwa tygodnie.mi sie troche tez nie podoba ale jest sympatyczny

Gość ryszarda_Prawdziwa
Leeee... Nie obraź się, jest nieciekawy...

Gość no bardziej podobny do
araba lub ciapatowca... ale niebrzydki... ;)

Gość niezly jest
mi sie nawet podoba. bez rewaelacji ale ładny.

Gość kika bella
mówi perfekt po wlosku to chyba nie arab:o chociaz teraz faktycznie widze podobienstwo:o boje sie troche spotkac z nim.

Gość fabrisja
umów się w kawiarnii gdzie jest dużo ludzi, w centrum gdzieś.

Gość kika bella
Niby mowil, ze nie lubi dziewczyn, ktore szukaja sponsopra, ale pytal sie mnie ile kosztuje u mnie w miescie godzina w hotelu.Troche sie boje z nim umowic, porozmawiam z nim jeszcze przez kilka dni zeby wyczuc sytuacje.

Gość fabrisja
to od razu wiadomo o co chodzi. Daj sobie spokój.

Gość facet jak facet
od jak dawna jest w Polsce?? Taki facet to tylko czeka, zeby sobie zamoczyc, tym bardziej, ze Polki sa ladne i maja opinie swietnych kochanek!!! Ja bym radzila troche ostroznosci... tym bardziej ze dzisiaj sie poznaliscie i w dodatku na czacie...

Gość fabrisja
nie lubi tych co szukają sponsora ? No jasne, po co placić jak może mieć za free :) cwaniak.

Gość facet jak facet
sama mieszkam za granicami Polski i wiem co tacy faceci o nas mysla... Czesto mialam propzycje z podtekstem seksualnym od takich gosci!

Gość facet jak facet
najpierw Cie posciemnia a pozniej bedziesz plakala

Gość hmmmm pisal ze
mieszka w wawie?? to lepiej uwazaj bo ja go kojarze z Łodzi;] jest taka kawiarenka studencka na piotrkowskiej i tacy jak on non stop sie czaja...masakra...a jesli pytal ci o koszt godziny w hotelu to prosze cie po prostu chce sie tam z toba spotkac.

Gość marna prowokacja...
🖐️

Gość kika bella
on nie mieszka w polsce, on tu pracuje, mowil ze ma firme w roznych krajach, w polsce duza filie w warszawie, poza tym w berlinie, w rosji i gdzies jeszcze, ciagle gdzies wyjezdza.nie wiem o co mu chodzilo z tym hotelem myslalam, ze szuka dla siebie ale zapytal o cene za godzine nie za dobe co mnie troche zdziwilo bo kto wynajmuje hotel na godziny?sama nie wiem, spotkanie i tak mialoby byc w polowie lipca wiec zobacze co bedzie pisal dalej.

Gość facet jak facet
dowiedz sie gdzie w Berlinie, moge sprawdzic czy to prawda. Jesli chcesz to podam Tobie mojego maila. Nie daj sie naciagnac. Oni znaja sie na rzeczy i wiedza jak nakrecic dziewczyne. Nie znam Ciebie ani jego, ale prosze CIe, nie daj sie poniesc emocjom i badz rozsadna!!

Gość kika bella
aha zapytalam sie go jaka firme prowadzi, ze moze szuka dziewczyn do domu publicznego , a on odpisal, ze nie upadl jeszcze tak nisko. wlasciwie nic o seksie nie pisal poza tym hotelem na godzine co zabrzmialo dziwnie ale nie pytalam o szczegoly.

Gość taaa jasne yhm
moja kolezanka tak sie dala wkrecic tyle ze turkowi...porazka.. hotel na godzine???buahaha dziewczyno pomysl!!!!on chce sie ruchac przez godzine!!!!

Gość no przeciez nie napisze
ci wprosty ze chodzi mu o sex..oni sa cwani uwierz mi takie pierdoly laskom wciskaja ...ty uwierzysz ze jestes wyjatkowa a potem on minie ci naulicy bez slowa obejmujac inna nie raz bylam swiadkiem takich jazd

Gość kika bella
Ja nie jestem naiwna, nie dam sie tak latwo omamic.Odrazu zauwazylam, ze cos jest nie tak kiedy zapytal ile kosztuje hotel za godzine.Moze u nich placi sie za godzine nie dobe?Nie moge go odrazu oceniac przeciez.Jedyne czego sie boje to ze moze jest z jakiejs mafii i mnie gdzies wywiezie.Dlatego boje sie z nim troche spotkac.Jak napisal o Berlinie to tak mi sie skojazylo.

Gość facet jak facet
taki koles nie powie wprost, najpierw wyczai sytuacje. A w momencie kiedy zauwazy, ze z Twojej strony jest cos wiecej, to zlapie Cie w sidla. Ja przez kilkanascie miesiecy nie wiedzialam, ze moj facet, byly, u ktorego mieszkalam jest wlascicielem burdelu w Dortmundzie. Tak wiec... Nie wierz facetom z poludniowym temperamentem, bo oni maja w glowie tylko jedno!!!

Gość roberto s.
ty tępa kwoko ale lecisz na kase hahhaaa:o

Gość kika bella
Spokojnie.Mysle, że nie będzie ze mną tak zle.Nie podoba mi się za bardzo, więc wątpie by mnie az tak zauroczyl bym stracila rozsadek.Zobacze jak potoczy sie nasza rozmowa, jesli wyczuje jeszcze jakies sugestie co do seksu to go pozegnam.Niech nie mysli, ze polki są łatwe.

Gość kika bella
Nie lece na kade:o on chyba nawet samochodu nie ma bo pytal mnie czy dojezdzaja do mnie pociagi z wayw:o